Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny,jaka jest norma hemoglobiny i hematokryt w ciąży?
własnie własnie, miałam pisac :)) jak jestes gotowa to wez laktator i heja u mnie szybko poszlo;)
Koleżanka ta jeździ cały czas na rowerze ( to jeszcze ok, bo chyba wolno ), jeździ na nartach ( to już mi się wydaje mniej bezpieczne ), co drugi dzień je sushi oraz sashimi, raz w tygodniu tatara z wołowiny a codziennie - tu uwaga !!! - wypija 1-2 kieliszki czerwonego wina, bo dobrze robi na krew, trawienie oraz jej smakuje
ja sama na koncowce ciazy popijalam wolowine polowa lampki wina
A ja bym się bała ryzykować, bo nigdy nie wiadomo jaka ilość może dziecku zaszkodzić.
a poza tym wiele kobiet pije alkohol nie wiedzac o ciazy i nic zlego sie nie dzieje.
generalnie czerwone, wytrawne wino w niewielkich ilosciach jest wskazane dla zdrowotnosci.
Mam odpowiednio 11,5 i 33. Powinnam sie martwic?
Dziewczyny wpadam z pytaniem - po połówkowym w skończonym 20tc główka wyprzedza o 2 tyg i wskazuje na ok 22 tc a kość udowa o 2 tyg opóźniona - ok 18 tc. Powinnam się martwić?
U mnie podobnie jest :) Bardziej mnie martwi ta wyprzedzająca łepetyna niż kość udowa. Z Julkiem kość udowa miała jakieś 3 tyg w plecy. Cóż, powtórzę się: koszyokarz będzie z niego żaden. Nie martw się
zdziwilam sie jak w nocy dalej go mialam, wiec sie przyjzalam z bliska a to normalnie kleszcz mi sie wkrecal w oko..
Dzień dobry
Jak się dziś czujecie mamusie??
PS.
Czy jest na forum ktoś z Krakowa, albo kto wybiera się na poród do szpitala w Krakowie ?
tylko ja nie umiem sie cieszyć tym, ze my już prawie w pierwszej piątce