Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
;
;
;
;jak ktos chce sobie wypic niewielka ilosc to jego sprawa i po co tu negowac to co ktos robi
jak ktos chce sobie wypic niewielka ilosc to jego sprawa
Takie samo trucie, jak papierosy, czy narkotyki. W sumie, to czemu nie, raz za czas można by sobie zapodać w żyłę, czy wypalić papieroska (też aż za często widywane)- co za różnica?

Ja nie ocenilam tutaj nikogo bo my nie jestesmy do oceniania jaki kto jest zly bo pije czy pali czy bierze czy nie.--

kazdy wie jakie moga byc skutki
A ja jestem zdania ze jak ktos chce sobie wypic niewielka ilosc to jego sprawa i po co tu negowac to co ktos robi. Przeciez nikt nikomu do gardla nie wlewa i kazdy swoj rozum ma. Wg mnie nalezy zamknac ten temat bo sensu nie ma. Jedni kategorycznie beda potepiac a innym to tito i koniec. A poza tym jest tyle roznych szkodliwych rzeczy ze naprawde a tu sie nad alkoholem rozczulacie.
-
To, że Wam w głowach nie zaszumi, nie oznacza, że Wasze dziecko nie będzie już nieźle podtrute.
Etanol to trucizna, a ta mała wątroba, nie rozwinięta jeszcze na tyle ma już w brzuszku mamy niezłe zadania... macie pewność, że Wasze nienarodzone dziecko jest idealnie zdrowe?
Ja już nie wspominam o tym, ze wino wytrawne zawiera siarczany i inne konserwanty niezbyt zdrowe.
Ja jestem z KRK
[/quote][quote=The_Fragile]Widzisz różnicę? Serio porównujesz herbatę do alkoholu?
Aha, kofeina w ciąży nie jest zakazana - w niektórych przypadkach (hipotonia chociażby) - zalecana.
Uwielbiam jak ktoś, wyrywa słowa z czyjejś wypowiedzi (sam nie przeczyta ze zrozumieniem, bo sugeruje się tylko emocjami) i na tej podstawie buduje swój atak ! \
No ale do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć- i jest to nie tylko macierzyństwo, ale również sposób i umiejętność wyrażania swoich przekonań oraz zdolność do podjęcia polemiki w danej kwestii.
;
;
;
;

, swoją drogą też opowiadał jak to w Izraelu kobiety w ciąży biorą na plecy kałacha i idą na wojnę także ten...z tych akurat porad nie skorzystałam 

;
;
;
;
zaczyna do mnie docierać, ze to tuż tuz. Tyle czekałam na ciążę, potem te 8 miesięcy ze wydaje mi sie ten czas wiecznością, a tutaj już za chwilę

trzymaj się. Czekam na opis porodu.

Ja na szczęście już wszystko mam przygotowane, a i torby do szpitala spakowane. W naszej sytuacji nie chciałam nic zostawiać na ostatnią chwilę --