Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
jak ktos chce sobie wypic niewielka ilosc to jego sprawa i po co tu negowac to co ktos robi
jak ktos chce sobie wypic niewielka ilosc to jego sprawa
Ja nie ocenilam tutaj nikogo bo my nie jestesmy do oceniania jaki kto jest zly bo pije czy pali czy bierze czy nie.--
kazdy wie jakie moga byc skutki
A ja jestem zdania ze jak ktos chce sobie wypic niewielka ilosc to jego sprawa i po co tu negowac to co ktos robi. Przeciez nikt nikomu do gardla nie wlewa i kazdy swoj rozum ma. Wg mnie nalezy zamknac ten temat bo sensu nie ma. Jedni kategorycznie beda potepiac a innym to tito i koniec. A poza tym jest tyle roznych szkodliwych rzeczy ze naprawde a tu sie nad alkoholem rozczulacie.
-
To, że Wam w głowach nie zaszumi, nie oznacza, że Wasze dziecko nie będzie już nieźle podtrute.
Etanol to trucizna, a ta mała wątroba, nie rozwinięta jeszcze na tyle ma już w brzuszku mamy niezłe zadania... macie pewność, że Wasze nienarodzone dziecko jest idealnie zdrowe?
Ja już nie wspominam o tym, ze wino wytrawne zawiera siarczany i inne konserwanty niezbyt zdrowe.
Ja jestem z KRK
[/quote][quote=The_Fragile]Widzisz różnicę? Serio porównujesz herbatę do alkoholu?
Aha, kofeina w ciąży nie jest zakazana - w niektórych przypadkach (hipotonia chociażby) - zalecana.
Uwielbiam jak ktoś, wyrywa słowa z czyjejś wypowiedzi (sam nie przeczyta ze zrozumieniem, bo sugeruje się tylko emocjami) i na tej podstawie buduje swój atak ! \
No ale do pewnych rzeczy trzeba dorosnąć- i jest to nie tylko macierzyństwo, ale również sposób i umiejętność wyrażania swoich przekonań oraz zdolność do podjęcia polemiki w danej kwestii.
Ja na szczęście już wszystko mam przygotowane, a i torby do szpitala spakowane. W naszej sytuacji nie chciałam nic zostawiać na ostatnią chwilę --