Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- to chyba pora na Ciebie, "a sio" nam stad Z 3cm rozwarcia chodzę już 3 tydzień - można? Można
Z 3cm rozwarcia chodzę już 3 tydzień - można? Można
BTW pocieszcie, że nie tylko ja mam tak, że jak kicham to sikam :/
Czyli może być tak że szyjka ma np. 1 cm i już się rozwiera?
- w pierwszej wogole mnie nie informowal a teraz powiedzial, ze krotka a sama zajrzalam w karte, ze ma 2 cm. Wiecie, że mnie się jeszcze nie zdarzyło żeby mi lekarz powiedział jakiej długości jest szyjka? Wy o to pytacie czy co?
U mnie jest zawsze: "Szyjka ok" i koniec tematu :)
Wiecie, że mnie się jeszcze nie zdarzyło żeby mi lekarz powiedział jakiej długości jest szyjka? Wy o to pytacie czy co?
U mnie jest zawsze: "Szyjka ok" i koniec tematu :)
ja jak chodze prywatnie to zawsze najpierw usg dowcipnym sprawdza dlugosc szyjki a potem juz jezdzi glowica po brzuchu ogladajac dziecko
u mnie niestety ceny 150 zl.
Agnike, patrzę na dwa palce i jakoś mi się nie zgadza, że to 4 cm :P Ale niech będzie :P
A ma ktoś tak,że bolą palce dłoni? szczególnie rano ciężko je rozprostować lub zgiąć. Czasami promieniujący ból do ramienia.
Przy mojej pierwszej ciąży miałam rozwarcie na 1,5 cm i zgładzoną szyjkę. Salinos, wiem, że jedno nie oznacza drugiego, ale jedno może występować kogo drugiego, nie?
Przyszłam oficjalnie dołączyć po raz kolejny na tę przesłodką listę :-D jak ktoś będzie aktualizował listę to bardzo, bardzo wpisać mnie na 24 maja (mam ogromną nadzieję,że będzie to dziewuszka )
daga coś Ci się kwiecień z majem wymieszał