Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
szyjkę mam ponoć mega hiper długą i nic a nic nie rusza póki co
szyjka to może tak z godziny na godzinę hop siup, więc się pakuj
bo czeka mnie spore zamówienie w Gemini :p
Ty nie chodz tylko w dol tylko w gore tez sie kopsnij bo wtedy jest wieksze obciazenie jest.
A ja słyszałam właśnie wiele negatywnych opinii o pseudo 0% Radlerze, więc ile ludzi, tyle opinii. Piwo bezalkoholowe jest bezpieczne – to tylko mit, często piwo bezalkoholowe może zawierać alkohol (0.4 – 0.5%).
Nie wiem, jak daleko sięga Twoja wiedza nt. produkcji i składu win oraz jego wpływu na poszczególne funkcje organizmu, ale żeby dziecko było podtrute, to na prawdę trzeba by wypijać codziennie i to nie jedną, ale więcej lampek wina.
Dopadlo mnie zatrucie zoladkowe. W nocy obudzil mnie pierwszy ostry skurcz zoladka. Nad ranem bylo juz tylko gorzej. Wzielam leki ( spasfon - bralam tydzien temu, gin mi przepisala). Strasznie mecza mnie te bole, bo sa nagle, wzrastaja chwilke i nastepnie bol odchodzi. Co chwile latam do kibelka. Pije duzo wody.
Haniutka, jakie odbierasz reakcje za zwrócenie uwagi na picie i palenie?
Zamoczyłam tylko usta w jabłkowym napoju winnym - nazwa mi umknęła.
Co mnie zdziwilo ze mozna porownac kefir do piwa lech free - Jesli dobrze zrozumialam... nie pijam kefirow dla mnie to paskudne a raz jak sobie to kupilam to zaziebilam gardlo i 2 tyg bolalo wrrr
niech kazdy najpierw poszuka u siebie czy w 100% zachowuje sie moralnie w absolutnie kazdej podkreslam absolutnie kazdej sytuacji a dopiero nakazuje innym co ma robic.