Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
To może niech powstanie wątek o używkach w ciąży bo widzę że zaczyna się tworzyć niepotrzebna burza kto by zareagował a kto nie.
Pewnie można zwrócić uwagę jeśli istnieje taka potrzeba bo mnie osobiście razi gdy ktoś nagminnie używa alkoholu w ciąży a nie jeśli wypije pół lampki wina przez całą ciąże
I co? Ten długo wyczekiwany plus spowodował u Was totalne zidiocienie?
Litości! Sporo osób przyszło tu z wątku starankowego, gdzie chuchało na tempusie i "czarowało" cykl, by tylko zobaczyć na końcu plusiczka i móc się przez kolejne miesiące cieszyć fasolcią a potem dzidziusiuniem...
I co? Ten długo wyczekiwany plus spowodował u Was totalne zidiocienie?
wg mnie trochę nie na miejscu jest pisanie na forum dyskusyjnym by kończyć jakiś temat bo w czyjejś opinii temat się wyczerpał.
na wkładce miała bardzo dużo takiego przeroczystego śluzu..
i nie wiem czy osoba która wypiła lapmke wina będzie to powtarzała czy nie bo tak jak już pisałam każdy ma swój rozum i sumienie - chyba mam prawo do własnej opinii???
Owszem masz. Tylko następnym razem jak przeczytasz, czy usłyszysz o dziecku, które urodziło się z alkoholem we krwi, to nie oburzaj się i nie wyzywaj w myslach jego matki.
jak przy mdlosciach radzilyscie sobie z przyrządzaniem/podawaniem posilkow? Np. starszym dzieciom?
Azja, ja przez cała Olafową ciążę wymiotowałam... Jak robiłam jedzenie to często po prostu miętusa ssałam, bo inaczej kończyło sie kiepsko, szczególnie jak czosnek czy mięcho musiałam przyrządzić. A czasem sam widok jedzenia (np. jajka rozbełtanego) doprowadzał mnie do łazienki...
A w innym temacie - jak przy mdlosciach radzilyscie sobie z przyrządzaniem/podawaniem posilkow? Np. starszym dzieciom?