Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

;
[/url
[/url]

;

[/url
[/url]dziewczyny, no ja wam tylko dobrze radze, ale wiadomo, ze kazda robi jak uwaza.
dbajcie o te dziecko w srodku, bo wczesniak to 10 razy wiecej roboty i stresu. po co to komu. jeszcze na wlasne zyczenie.
[/url
[/url]
;
;
A mnie moje hormony ciążowe rozkładają na łopatki, wczoraj najpierw nawrzeszczałam na męża, potem ogarnął mnie strach i płacz. Płakałam bo bardzo chciałam drugie dziecko, a teraz to wszystko mnie przeraża i myślę sobie, jak fajnie nam jest w trójkę. Wiem, że to wina hormonów, ale wprowadza mnie to w depresję.- oj mam tak czasem.. mlody juz taki duzy, wiele rzeczy potrafi sama a ja znow sie pakuje w te nieprzespane noce i brak wolnosci ha ha. Ale to juz ostatni raz.

;
ja tam scpetyczna jestem do bakterii w moczu przy braku objawow.
;
am fajnego 5-latka a tu teraz bedzie taki wrzaskun, nieprzespane noce, ciagle to samo, i te bunty, jak czytam na innym watku - jeeezu, ja juz zapomnialam jak to bylo.
Ale cóż... Mam jedynie nadzieję, że będzie łatwiej. Z pierwszym było trudno, bo nikt nie znał instrukcji obsługi. I jeszcze zewsząd podpowiadacze, którzy racji nie mieli.
[/url
[/url]
[/url
[/url]

;

No ja ostatnio w sklepie bylam i widzialam jakie to male.. az strach bedzie wziasc na rece pierwszy raz he he
Przecież macie już dzieci, więc wiecie jak to jest.
Nigdy wcześniej nie miałam tak małego człowieczka na rękach i nie zmieniałam pieluch
Ale chyba poradziłam sobie dobrze, bo inne laski, które ze mną na sali leżały (4 sztuki, też pierwiastki) prosiły o pomoc, bo sobie kompletnie nie radziły i twierdziły, że ja jakoś tak profesjonalnie to robię 

Przy okazji - świąteczny sweterek dla karmiących

Ale myślę, że przy swoim opory są mniejsze i dam radę
;
W ciąży próbowałam owoców, siemię, czopki a nawet syropy i nic nie pomagało. Ten specyfik wreszcie uwolnił mnie od wszystkiego
ale pewnie każdy organizm moze inaczej reagować.