Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
laski, a ja mam znowu zaparcia;-((
A mi jak zawsze baaardzo smakuje kiwi, drugie po bananie
u mnie nie pomagalo nic, ani dieta, ani herbatki, ani tabletki - rzygalam i juz do 20 tygodnia. W tej ciazy mnie oszczedzilo, puscilam pawia chyba 3 razy
- no ja siedzialam na wc i mialam miske bo jak rzygalam to i sikalam od razu z wysilku, podwojne kombo na wymioty już trudno. To jak idzie, to jedna falą.
ciocia ktora twierdzi ze nie powinnam pójść na pogrzeb patrzeć na trumnę i dół bo w ciąży wróży to nieszczęście slyszalyscie może o tym?
Mi teść mojej siostry jedynie powiedział żeby z mamą się nie całować (ostatnie pożegnanie),bo on sam dzień po śmierci swojej mamy podobno od pocalunku w rękę osoby zmarłej dostał torsji i wymiotował. Czy to prawda,to cholera wie.
podobno płód odbiera szczęście dziecku chrzczonemu i odwrotnie :)
moja mama oczywiście wierzaca do kościoła chodzi. Powiedziałam jej żeby się księdza zapytała czy mogę być chrzestna. Mam nadzieję, że ksiadz zrobi jej kazanie ;)
Moja teściowa ostatnio lizala mojego syna po czole i chyba spluwala przez ramię.Bo jakaś babeczka go podobno zauroczyla.Płakał podobno od razu po tym,babcia czary mary i przestał.