Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- lekarz odradzil po pierwsze, ze wzgledu na to, ze szyjka mi sie obnizyla i to moze dodatkowo powodwac skurcze macicy a po drugie, ze dzieciak ulozony posladkowo i zagrozenie przedwczesnym porodem. madziik, a czemu sie nie seksisz? zakaz masz?
Będzie się dziś u mnie działo! O 1:40 odeszły mi wody.
Czekam na postęp skurczy i wezmą mnie na porodówkę.
ja dostalam powera jakiegos na szykowanie sie na dziecko.
mam znowu takie zludne wrazenie, zreszta jak przy pierwszym, ze jak juz urodze to i sie wreszcie wyspie (hyhy), i wszystko wroci na normalne tory (hyhy)
wiecie co mnie najbardziej smieszy, ze czlowiek tak sobie mysli - byle do porodu, potem to juz bedzie luz. a potem to sie dopiero zaczyna hardcore;-P
ja mam znowu takie zludne wrazenie, zreszta jak przy pierwszym, ze jak juz urodze to i sie wreszcie wyspie (hyhy), i wszystko wroci na normalne tory (hyhy).
przy pierwszym to ja myslalam, ze jak urodze to moje zycie bedzie wygladalo tak
Pamiętam jak rozmyślałam nad pierwszym spacerem z dzieckiem, taka wypoczęta, umalowana, szczupła,
cisnienie w ogole mam 144/87, w domu mierze, wprawdzie rteciowym, czy jak sie to zwie, ale mam zawsze normalne - u lekarzy zawsze kosmos, u kazdego jednego.
martwie sie troche, jak 4. stycznia u mojego prywatnego bede miala znow wysokie to sobie kupie elektroniczny.
bylam u gina w enelmedzie i normalnie rozpacz czarna mnie chwyta na te beznadziejna opieke poloznicza
obrazki swietne, niestety dokladnie tak sie czuje;-(
z ty goleniem miejsc intymnych to właśnie porażka nic nie widać trzeba na czuja
ja gole przed wielkim lustrem w przedpokoju;-P
ale wiecie co, o ile wlosy na glowie lepiej rosna o tyle na nogach rosna slabiej, przynajmniej u mnie;-P
golę na czuja na pałę jak leci
sie zastnawiam jak mozna sie upasc na wlasne zyczenie, czy jak faceci brzuch sobie wyhodowac.
ciezko troche bo ruchu malo, prawie wcale;-(
Dziewczyny ale wy wszystkie golicie się, że tak powiem na zero? całą pitolkę? Nie chodzi mi o golenie do porodu tylko tak na codzień :)))
Salinos ja na zupełnie zero nie, nienawidzę tego odrastania więc ogół skracam, a gole tylko tyle żeby nie wystawal busz że tak powiem...
ja od stycznia rocznikowo 38, wiec ten
w kwietniu będę rycząca 40 ;
Tłumaczę sobie, że to mój wiek robi swoje, bo w ciąże zaszłam w całkiem dobrej kondycji fizycznej, a jednak poprzednia moja ciążą (sprzed 5 lat) była lżejsza.
Mam wrażenie że mój dwulatek nie kuma tego faktu.