Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
- chyba w tym, ze to "JUZ" Anairda,11 lutego masz do donoszona ciaze wiec w czym problem??
Błażej ma 4 kg i 55 cm...niestety pół godzinki po cc zaczął mieć problemy z oddechem, właśnie zabrali go do innego szpitala na neonatologie... Zalamalam się. Miałam go w ramionach tylko 30 minut, a teraz jestem tu uziemiona conajmniej do czwartku... Podejrzewają infekcje wewnątrz maciczna a co za tym idzie zapalenie płuc :-(
--
ja po wizycie ,, bardzo wczesna ciąża, w zasadzie nic widać nie było , mam się pokazać za dwa tygodnie wtedy powinien być zarodek ... także ja jeszcze na spokojnie ... mam nadzieję, ze nie za szybko sie u was zadomowiłam
Marion - no ale pecherzyk ciazowy jest. Ja w obu ciazach bylam w okolicach 5 tyg i moglam zaczac juz myslec ze to jednak ciaza a nie spozniajacy sie okres :)
Ostatnia wizyta 11 lutego,wtedy wyjmie mi pessar. Niby umowimy sie na jeszcze jedną ale powiedziała że nie przewiduje mi że ciążę donosze.
dodatkowo dostałam globulki na lekki stan zapalny . .
no ja w szoku jestem ze 37 skonczony i pluca nie rozwiniete.
BTW termin powinno sie liczyc nie od OM a od owulacji jakos, bo jak ktos owulowal w 40 dniu cyklu to wiadomo, ze i w 38 tc wg Om dziecko bedzie niedonoszone.
--
gdyby CC odbywało sie po rozpoczętej akcji porodowej.
Ewa, nie wiem skąd to przekonanie o Tym, ze norma jest CC w 38tc.