Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Pamiętam jak byłam zdziwiona na wizycie kontrolnej, zaraz po połogu kiedy usłyszałam, że macica juz obkurczona a brzuch nadal był..
- karmilam 10 miesiecy i brzuch mialam jak w 5 miesiacu i jak zszedl po porodzie zaraz tak juz potem wogole i nie mialam bolesnych skurczow macicy, moze w szpitalu ze dwa razy... Wazylam sie po powrocie do domu i jak mialam 61 kg tak juz nie zrzucilam ni kilograma A z kolei połozna mi mówiła, że poprzez karmienie piersią wspomagamy obkurczanie macicy i szybciej dochodzimy do "formy"...
nie wiem o co chodzi
Ewa, o nic nie chodzi. To co opisujesz, to najnormalniejsze w świecie zachowanie noworodka. Tak się właśnie laktację rozkręca
--
Ewa, nie stresuj się nienajadaniem. Ciesz się maluchem, bądź z nim blisko, nie mieszaj mm ( w razie kłopotów jakichkolwiek, nie będziesz wiedziała co jest przyczyna, a i laktacja nie dostanie sygnału do startu, jeśli nie będzie ssania), daj ssac, a kp powinno pięknie ruszyć.
ale moze byc tak ze ona potrzebuje zjesc co godzine nawet? i co zrobic jak sie wscieka zamiast ssac?
Dziewczyny mające więcej niż jedno dziecko - w którym tygodniu poczułyscie ruchy w kolejnych ciązach?
Słuchajcie, tak mi drętwieją palce u dłoni w nocy, że nie wiem, jak wytrzymam jeszcze miesiąc
Spakowałam torbę do szpitala.
Słuchajcie, tak mi drętwieją palce u dłoni w nocy, że nie wiem, jak wytrzymam jeszcze miesiąc Od dwóch dni drętwienie jest też w dzień. No masakra...
Ja też już zaczęłam, jeszcze kilka rzeczy będę dokładać, typu laczki, kosmetyczkę itp :)))
W gazecie M jak Mama jest artykuł na ten temat, mogę Ci podrzucić na fotkach z artykułu?
Kamisia_Le
anecia,mialam tak samo. ten mocz tez da rade
musiałam usiąść i zjeść coś słodkiego. Zastanawiam się czy to cos poważnego, czy raczej norma. Mam bardzo niskie ciśnienie, od zawsze...