Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Taka refleksja mnie naszła- nie ma Cię Ewasmerf wśród przyszłych mamuś i jakoś tak cicho i smutno i nudno...
Chyba musisz tu wrócić
Uuu Marion, to jednak ta cukrzyca u Ciebie nie taka znów na granicy, co? Wyniki się pogorszyły?
No i te wieczne wizyty nocne w kibelku ... ech
mój synek tydzień temu miał szacowaną wagę 2,5kg
ale przynajmniej chłodno macie ... ja sobie lata nie wyobrażam
jem coś na śniadanie i wynik OK, TO SAMO jem na kolację(ilościowo i jakościowo), żeby dobry wynik powtórzyć, a tu wynik zły.
Mnie kość łonowa dokucza jeno w nocy, ciężko się obrócić z boku na bok. No i te wieczne wizyty nocne w kibelku ... ech
Marion - no to w porownaniu do ciebie to ja smigam..
No to ja mam odwrotnie, po śniadaniach mam najgorsze wyniki, a później to często poniżej 100
Na dodatek starszak jakiś bunt przechodzi - stroi fochy, płacze z byle powodu i uważa, że jesteśmy najgorszymi rodzicami na świecie...
Wszyscy naokoło mówią że wyglądam cudownie... A tak naprawdę jest ciężko. Jestem zniedołężniała na maksa
Marion - a to bardzo dziwny objaw w jego wieku - między moimi chłopcami jest 5,5 roku różnicy i Starszy nie mógł się doczekać brata i nigdy nie dał mi odczuć, że jest o niego zazdrosny czy że sprawiliśmy mu przykrość tym, że pojawił się na świecie. Obaj są w sobie zakochani (teraz Starszy ma 7,5 roku, Młodszy 2 lata) i naprawdę rewelacyjnie się razem bawią.
A próbowałaś dociec dlaczego Henryk tak się zachowuje? Rozmawiasz z nim dużo na temat tego jak będzie wyglądał jego świat po narodzinach brata? No i co najważniejsze - czy teraz poświęcasz mu dużo czasu? A jaki kontakt ma Synek w przedszkolu z równieśnikami?
Marion a jak będziecie spać jak urodzi się małe? U nas jest podobnie- Jasiek przychodzi do nas w nocy, tylko my chcielibyśmy go oduczyć ale nijak nam to wychodzi.
Nie wyobrażam sobie spania we czwórkę.Mimo tego że mamy duże łóżko.
my ostatnio spalismy jak rumunska rodzina - na jednym lozku 160x200 - z jednej strony piter z M, z drugiej ja z mala;-P
moj 5 latek po kilku nocach gniecenia sie z nami sam woli teraz spac sam u siebie.
Jak mu pomóc? jak Wasze dzieci reagowały na pojawienie się rodzeństwa?