Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Z biedronki chusteczki fitti sie popsuly.....sa mniejsze i sztywne....jeszcze w zeszlym roku byly super ale zmienili opakowanie...naklejka news i sa do niczego niestety
W nocy już miałam dość regularne skurcze i ciągle ten czop z krwią. Czy to normalne że coraz więcej w tym śluz ie krwi a po nocy to nawet skrzepów ? Matko, zwariuję od zastanawiania się czy to już czy nie.
nawet nie widziałam, ze skład zmienili ... faktycznie te rok temu mogłam polecać z czystym sercem ,,, szkoda bo liczyłam na nie ... mój obecnie 2 latka 8 miesięcy synek nie może się doczekać dzidziusia ,tuli sie do brzucha itp... mam nadzieję, ze to się nie zmieni po porodzie ,, choć może być róznie bo na pewno nie do końca zdaje sobie sprawę z czym taki niemowlak się wiąze do końca kiarus: Z biedronki chusteczki fitti sie popsuly.....sa mniejsze i sztywne....jeszcze w zeszlym roku byly super ale zmienili opakowanie...naklejka news i sa do niczego niestety
Do położnej może zadzwonię. Sama nie wiem bo perspektywa 5 godzin albo i dłużej na IP ito mało ciekawe :/ a w sumie to pewnie ten czop odchodzi i tyle :/ ktg miałam przedwczoraj i też wszystko ok. Tyle że szyjka już króciutkia. Ehhh... przy Ignasiu nie miałam takich problemów.
--
z rana mnie na kibelek pogonilo, ze ledwo doszlam.... moze cos sie ruszy?? ;)
Jak ja zapisywał am się na listę w 2013 r to byłam chyba z 40. Może tak słabo w zaciazeniu służy rok 2016?
No to Marion czuje, ze ja skoncze na wywolaniu w szpitalu bo nawet moj nie kwapi "do roboty". Wypomne mu po pologu...
Ostatnie USG miałam na drugich prenatalnych. Czyli wielka niewiadoma jesli chodzi o rozmiar małej, jej ułożenie, stan blizny. Porażka