Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no chyba ze masz owu pozne i ten termin jest zawyzony wg OM

Magiczka [oraz inne dziewczyny rozważające poród SN po CC] polecam tą stronkę do poczytania
Więc i bez pierwszej cc nie dałoby rady naturalnie..A to na ostatniej wizycie dzieciątko było ułożone inaczej?
Ja mialam na pewno późną owulację, co bylo widac na usg w 8tc (o tydzuen roznicy), ale juz ostatnio w 10t6d dziecko bylo wymiarowo równe z OM.
HELVA gratulacje !!!
Byliście zaskoczeni płcią, czy czuliście że to córcia będzie ?
także za fajnie nie było
)
Moja tez glowkowo juz od dawna jest..(od 31 tygodnia)ale czynam sadzic ze sie pozycja zmienila-po czkawce mlodej,po kopniakach i wypinaniu-po tych 3 rzeczach sadze ze zmienila pozycje-ile w tym prawdy? Zobaczymy na dzisiejszej wizycie
, aż w końcu ustawi się odpowiednio czyli główką w dół. Dzięki jagoda... Staram się tak właśnie myśleć, ale bardzo boję się o Nią :((((( Zwariuję zaraz :((((((((((((((((((((((((
A jak wyjeżdżasz, to jakoś teraz nie uda Ci się pójść? 11w4d to już można.
usg mialam dzien przed wykazdem, czyli w 10w6d. Czy oprócz tego jakieś się jeszcze wykonuje?
Czy oprócz tego jakieś się jeszcze wykonuje?
HiV, HCV, różyczka, i parę badań "tarczycowych"
on ma głowę tak w prawej pachwinie nie na wprost
) a mój brat ma 180 cm wzrostu
.
Zastanawiam sie nad jego ulozeniem bo wszyscy mówią główkowo, ale on ma głowę tak w prawej pachwinie nie na wprost. To trochę jakby poprzecznie.
Ano pewnie jeszcze nie wlazł do kanału - moja P do samego porodu w nim nie była i miedzy innymi dlatego skończyło się cc pomimo prób sn. Wszyscy mi mówili, ze wystarczy 1 porządny skurcz i wskoczy ale niestety nic się takiego nie wydarzyło.

tzn. ja wiem, ze zawsze może być cc bo to nigdy nie wiadomo co w trakcie sie zadzieje ale jakoś tak nie myślałam o tym. No nic, jutro pogadam.
ale czy kiedy macie niskie wyniki hemoglobiny i hematokrytu, to oznaczacie też poziom żelaza?

), namawiali mnie na odwrocenie dziecka ale sie nie zgodzilam. Pomimo tego, ze ustalili termin cc to do ostatniej minuty czekali az mala sie odwroci i robili mi usg przed sama cesarka.