Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no chyba ze masz owu pozne i ten termin jest zawyzony wg OM
Magiczka [oraz inne dziewczyny rozważające poród SN po CC] polecam tą stronkę do poczytania
A to na ostatniej wizycie dzieciątko było ułożone inaczej?
Ja mialam na pewno późną owulację, co bylo widac na usg w 8tc (o tydzuen roznicy), ale juz ostatnio w 10t6d dziecko bylo wymiarowo równe z OM.
HELVA gratulacje !!!
Byliście zaskoczeni płcią, czy czuliście że to córcia będzie ?
Moja tez glowkowo juz od dawna jest..(od 31 tygodnia)ale czynam sadzic ze sie pozycja zmienila-po czkawce mlodej,po kopniakach i wypinaniu-po tych 3 rzeczach sadze ze zmienila pozycje-ile w tym prawdy? Zobaczymy na dzisiejszej wizycie
Dzięki jagoda... Staram się tak właśnie myśleć, ale bardzo boję się o Nią :((((( Zwariuję zaraz :((((((((((((((((((((((((
A jak wyjeżdżasz, to jakoś teraz nie uda Ci się pójść? 11w4d to już można.
Czy oprócz tego jakieś się jeszcze wykonuje?
Czy oprócz tego jakieś się jeszcze wykonuje?
HiV, HCV, różyczka, i parę badań "tarczycowych"
on ma głowę tak w prawej pachwinie nie na wprost
Zastanawiam sie nad jego ulozeniem bo wszyscy mówią główkowo, ale on ma głowę tak w prawej pachwinie nie na wprost. To trochę jakby poprzecznie.
Ano pewnie jeszcze nie wlazł do kanału - moja P do samego porodu w nim nie była i miedzy innymi dlatego skończyło się cc pomimo prób sn. Wszyscy mi mówili, ze wystarczy 1 porządny skurcz i wskoczy ale niestety nic się takiego nie wydarzyło.
ale czy kiedy macie niskie wyniki hemoglobiny i hematokrytu, to oznaczacie też poziom żelaza?