Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Laseczki, ja już nie wyrabiam z drętwieniem palców dłoni Drętwienie nie odpuszcza ani na minutę! Non stop czuję mrowienie, usztywnienie, a od kilku dni wręcz ból. W nocy budzę się milion razy. No mówię Wam, dramat
Może skontaktuj się z ginem, może coś poradzi bo jednak jak to aż tak boli to ja bym tego nie lekceważyła.
Moja położna twierdzi, że jeżeli z łożyskiem i wodami będzie OK, a diabetolog powie, że cukry znośne, to mam nie godzić się na wywołanie.
Że się tak wtrącę, bo zauważyłam temat na bocznym pasku... Ciała ketonowe bardzo czesto wychodzą w moczu pod koniec ciazy. Don't panic. Ja tez myślałam, ze to cos złego, ale to fizjologiczne.
Czy miałyście test pappa razem z badaniami prenatalnymi? Warto zrobić?
Czy miałyście test pappa razem z badaniami prenatalnymi? Warto zrobić?
Marion, moim zdaniem jeśli masz wątpliwości to zasięgnij porady innego gina.
Czy w trakcie bolesnych skurczy myślicie o czymś szczególnym? Czy pomaga Wam jakaś pozycja?
odnosnie pozycji to na piłce bardzo szybko rozwierała mi się szyjka. Kołysałam biodrami na boki.
Aspargin jest świetny na skurcze w łydkach, bo one wynikają zazwyczaj z niedoborów magnezu i potasu właśnie.
Ręce mi z kolei drętwieją co jakiś czas jak śpię w pozycji na lewym boku. Mz to kwestia ucisku na nerwy właśnie i po prostu trzeba przeczekać.
Dziewczyny ja już w 9 miesiącu. Poród nieuchronnie się przybliża, a jego wizja trochę mnie przeraża. Moje przyjaciółki wiedzą, że odczuwam silny lęk przed bólem porodowym. Nie wiem, czy to już tokofobia, czy jeszcze zwyczajne panikarstwo. Czy macie jakieś porady jak przetrwać poród i znieść ból? Czy w trakcie bolesnych skurczy myślicie o czymś szczególnym? Czy pomaga Wam jakaś pozycja? Jak się do tego nastawić, żeby cieszyć się na nadejście malucha, zamiast zadręczać się myślami o porodzie?
Ta końcówka to daje we znaki jak diabli :/