Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Życzę Ci jak najlepiej ale mam nadzieję że to ja :) tzn ja będę miała cc więc liczę że jutro ustalę jakiś termin w miarę szybko :P
Ja już w nocy biegam do łazienki co 2 h
Z początkiem kwietnia może być niezłe zagęszczenie porodowe :)
Dziewczyny czy Was tez tak długo bolały piersi?
Kręgosłup mi dziś doskwiera :-/ to może być zwiastun porodu? Dobrze mi tylko jak leżę
Jak się dziewczyny nie zaczną dopisywać, to po kwietniu lista się drastycznie skróci.
Dziewczyny rodzę :-D a mianowicie w środę jadę na CC
Jesteście wszystkie odważne bardzo, pewnie to jest naturalne.
A jednak mnie wyprzedzisz. Zazdroszczę trochę, bo wiesz kiedy.
Jesteście wszystkie odważne bardzo, pewnie to jest naturalne.
No właśnie Dziewczyny czas mi się pogodzić z tym co nieuchronne. Widziałam kiedyś filmiki z facetami podłączonymi do aparatury, która wywoływała u nich skurcze podobne do porodowych. Zdecydowana większość się wycofała w trakcie "porodu". A my nie możemy
Dlaczego ja traktowana jestem szablonowo...? Ewidentnie chcą mieć mnie z głowy.
Mam doła...
Marion - ale to znaczy, ze ten ginekolog Cie w ogóle nie słuchał?
Dla mnie to akcja kompletnie bez sensu, zwłaszcza ze wg USG wszystko ok.
Dziewczyny z cukrzycą ciążową, to dziwne, że u Was pod koniec ciąży cukry tak szaleją…mi diabetolog mówiła, że wraz z przebiegiem ciąży zwykle jest lepiej i u mnie pod koniec było już całkiem ok
mam do Was pytanie które spędza mi sen z powiek... Od dwóch nocy nie wstaje w nocy do wc
Rozumiem Twoje rozżalenie, jest w zupełności zasadne..
Płacisz za każdą wizytę ginowi, przez tyle miesięcy, to oczywiste, że chcesz być traktowana indywidualnie, a nie szablonowo…ja właśnie dlatego zmieniam lekarza, bo niby jest wszystko poprawnie, ale zaangażowania nie widzę, co wizyta to pośpiech i mega opóźnienia..