Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A może miała po prostu znieczulenie ? :)
Pamietam ze na tym etapie z Julkiem juz płakałam z bezsilności...
Marion - ja ktg o 16 w niedziele i zero skurczy a od 22 juz mialam mocne wiec teges ;)
Marion- bardzo dobrze Cie rozumiem. Ciezko nie mieć dość przy takiej niepełnosprawności, bo jak inaczej to nazwać?...
Bie bardzo rozumiem dlaczego Cie kłada i chcą wywoływać czy cc robić? Tylko ze wzgl na cukrzyce? Synek nie za duży, oznak porodu jeszcE nie ma a i termin porodu troche niepewny. Moze to jeszcze nie czas? Nie mnie oczywiście oceniać bo nie jestem lekarzem, po prostu sie zastanawiam.
Liczę na naturalny poród w wodzie
Ja nie miałam testu na cukrzyce z racji BMI w normie
A w szpitalu juz policza macierzynski bo mi tak wystawili od 18.03
Marion - serio.. Dziwny lekarz... Niewiem co poradzic. U mnie bylo tak ze od przyjęcia w piatek mialam dostawac 3 dni zastrzyki jakies a na 4 dzien kroplowke. Kolezance z lozka kroplowka wypadla w niedziele i podali mimo ze weekend.
A w szpitalu juz policza macierzynski bo mi tak wystawili od 18.03
ja z piterem lezalam w szpitalu to normalnie zwolnienie mi wystawili szpitalne do czasu oporodu, a macierzynski od porodu.
Powiedziała tez ze po wstawieniu sie przez dziecko w kanal ma po prostu mniej możliwości ruchu.
U mnie wypada z owulacji 4.04.16 z usg 11.04 a miesiączki 17.04.
Dziewczyny, jestem dzis w szpitalu, mlody jest glowka do gory, cesarke mam zaplanowana na 1go kwietnia