Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mnie już obojętnie jaka data - byle by to było w tym tygodniu :)
;

A jak cukry na insulinie? Dajesz radę?
marion, a polozna cie na lozku normalnym bada w domu? z wziernikiem czy jak? ze te szyjke widzi.
jakos tego nie ogarniam.
Marion, ja siedemnastego byłam u gina, który mi nie wróżył rychłego porodu a osiemnastego już było po![]()

W II trymestrze miałam być pełna życia i sił witalnych a Jestem padnięta jak kawka.
Może to kwestia wieku czy co ?
Mnie za tydzień stuknie 34 i na kolejne dziecko juz bym sie nie zdecydowala, bo tez mi się wydaje, ze wiek swoje robi. Poza tym no.. Trzeba odchowac i jeszcze troche pożyć :)

Aż tak stara nie jestem tydzień temu skończyłam 31 lat, to chyba tak druga ciąża działa.

Marion dwa palce to dwa cm czy 4? Druga ciąża a mnie to zastanowiło :)

Bo jak dwa palce to 4 cm to z marszu znieczulenie dostajesz, oxy i jazda ;) nie no żart niech dziecię samo decyduje.

;

za to gaz .....lol.....po podaniu loty byly...ale cudowny.....tak sie najaralam ze szok...potem ponoc blagalam by dali jeszcze....hihi...
Marion trzymam kciuki za jak najszybszą akcję.

Ja mam pytanie z serii położna. Położną środowiskową mam wybraną, jednak tym razem chciałam również mieć położną taką, która będzie ze mną przy porodzie. Jednak nie mam pojęcia, gdzie takiej szukać i jak szukać? Ktoś coś w tym temacie??
Mój starszak ma 3 lata i 2 miesiące i zdarzy mu się zesikac albo zawola jak już jest po.Nie odpieluchowalismy go jeszcze na noc bo prawie co rano pieluchomajty są mokre.Tłumaczę, gadam ale chyba musi dojrzeć.