Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mnie już obojętnie jaka data - byle by to było w tym tygodniu :)
A jak cukry na insulinie? Dajesz radę?
marion, a polozna cie na lozku normalnym bada w domu? z wziernikiem czy jak? ze te szyjke widzi.
jakos tego nie ogarniam.
Marion, ja siedemnastego byłam u gina, który mi nie wróżył rychłego porodu a osiemnastego już było po
W II trymestrze miałam być pełna życia i sił witalnych a Jestem padnięta jak kawka.
Może to kwestia wieku czy co ?
Mnie za tydzień stuknie 34 i na kolejne dziecko juz bym sie nie zdecydowala, bo tez mi się wydaje, ze wiek swoje robi. Poza tym no.. Trzeba odchowac i jeszcze troche pożyć :)
Marion dwa palce to dwa cm czy 4? Druga ciąża a mnie to zastanowiło :)
Bo jak dwa palce to 4 cm to z marszu znieczulenie dostajesz, oxy i jazda ;) nie no żart niech dziecię samo decyduje.
za to gaz .....lol.....po podaniu loty byly...ale cudowny.....tak sie najaralam ze szok...potem ponoc blagalam by dali jeszcze....hihi...
Marion trzymam kciuki za jak najszybszą akcję.
Ja mam pytanie z serii położna. Położną środowiskową mam wybraną, jednak tym razem chciałam również mieć położną taką, która będzie ze mną przy porodzie. Jednak nie mam pojęcia, gdzie takiej szukać i jak szukać? Ktoś coś w tym temacie??
Mój starszak ma 3 lata i 2 miesiące i zdarzy mu się zesikac albo zawola jak już jest po.Nie odpieluchowalismy go jeszcze na noc bo prawie co rano pieluchomajty są mokre.Tłumaczę, gadam ale chyba musi dojrzeć.