Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
moje dzieci wszystkie nospowe i to w dużych ilościach i żadne wiotkie nie było :)
wstrzymywanie moze prowadzić do infekcj
A jelitowych problemów nie masz?
Wiadomo ze sie nie chce ale pozniej w nocy do karmienia tez nie bedzie wyjscia i trzeba bedzie wstac,wiec pomalu sie przyzwyczajam.
To dziecko spalo i drugie tez bedzie spalo z nami. Wiec problemu ze wstawaniem do dziecka nie znam.
Moya ja poczulam w sobote, wczoraj i dzisiaj:) mamy tylko dzien roznicy w terminach
czasem warto patrzeć na życie szerzej niż przez pryzmat własnych, dobrych doświadczeń
Tylko, że pojawiła się krew w siurach tzn w tych końcowych przy podiceraniu zauważyłam (sorry za opis).
Tak napisałaś, przypomnę Ci. Więc Magdalena wyjaśniła Ci jakie są powody, kiedy nie śpi się z dzieckiem (które najwidoczniej nie przyszły Ci do głowy). Ja znam jeszcze inne, co powiesz na wcześniaka lekko ponad 2 kilogramy z bezdechami i na przerażonego męża,który śpi tak mocno, że czasem mnie mocniej szturchnie łokciem? Mój mąż był przerażony jak wyszliśmy ze szpitala i młody spał w koszu mojżesza przy naszym łóżku, a potem w łóżeczku przy naszym łóżku, a teraz (o zgrozo) w swoim pokoju w łóżeczku. I było nam wygodnie a dla niego bezpiecznie. Miedzy innymi z tego powodu nie rozumiem jak mozna z dzieckiem nie spac :)
na wcześniaka lekko ponad 2 kilogramy z bezdechami i na przerażonego męża
Nie jako jedyna dobra metode, tylko radze to co skutkowalo u mnie.
chyba po to tu jestesmy zebysmy wymienialy sie doswiadczeniami i roznymi podejsciami?
niż przez pryzmat własnych, ZŁYCH, INNYCH ( ? ) doświadczeń
Tak napisałaś, przypomnę Ci. Więc Magdalena wyjaśniła Ci jakie są powody, kiedy nie śpi się z dzieckiem (które najwidoczniej nie przyszły Ci do głowy)
Tak samo jak noszenie go w chuscie. Moim zdaniem pozwolilo nam to uchronic sie przed wieloma problemami - takimi jak kolki na przykład.
Czy powiedzialam cos zlego ze tak szukacie dziury w calym?
I rozumiem ze nikt poza mna nie spal z dzieckiem i idea jest Wam obca?