witam dziewczyny , byłam wczoraj u neurologa musze wykonać wiele badan w tym resonans magnetyczny . jestem z wrocławia , niestety nie moge nigdzie nie moge znalezc gdzie wykonuja resonans u malych dzieci .Nicolas ma 20 miesiecy . przy takim badaniu nie mozna sie ruszac wiec musza mu podac lek na spanie musi byc anestezjolog . niestety wszedzie gdzie dzwonie odsyłają mnie. Nie wiem co mam zrobić . Moze wy znacie miejsce gdzie robią takie badania . Prosze pomózcie mi
rezonans robia na traugutta nieodplatnie (ale kolejki sa, chyba ze nagle) i na kaminskiego odplatnie - 600 zl. u malych dzieci wlasnie. masz skierowanie od neurologa? szkoda, ze tak nie mozna bo bym ci oddala swoj termin, bo mamy na 28 sierpnia a ja nie skorzystam.
dziekuje bardzo zadzwonie teraz i popytam . No szkoda ale dzękuje. Zadzwonie i napisze co i jak. chciałabym miec to juz za sobą
Treść doklejona: 10.07.14 15:00 traugutta to ten szpital im. T marciniaka ?? jesli tak to dzwoniłam wczoraj to mi powiedzieli ze bm musiała dziecko połozyc na oddział najpierw
eh,mi mowili na traugutta ze rezonans prywatny dla dzieci jest na kaminskiego.ale widze ze masakra
Treść doklejona: 10.07.14 17:58 tak a propos traugutta - niby trezba polozyc dziecko, ale jak my bylismy i sie wkurzylam ze mam lezec tydzien bezczynnie i czekac na rezonans to ordynator oddzialu neurologii nas zapisala na rezonans planowany. stad mam termin na 28 sierpnia. mamy sie po prostu zglosic rano i tyle. ale nie pojde bo nie uwazam zeby to bylo pottrzbne. objawy byly jednorazowe.