Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A co do diety, to nie wiem czy to się zawsze wiąże (chyba że ktoś choruje na celiaklię - tez warto zrobić na nią badania, jeśli masz objawy). Ja od wielu lat jem zdrowo, nie żywię się fast foodami, piekę chleb, jem dużo owoców i warzyw, sama robię soki. Ryby i owoce morza to u mnie główne składniki pokarmowe, bo mięsa nie lubię, ale i tak je jem aby zrównoważyć dietę. Robiłam kurację z soków (3 razy dziennie przed posiłkiem pól szklanki świeżo wyciśniętego soku) i tak czy siak nic nie pomogło. Nie mam nadwagi, uprawiam sport. Mój mąż również.
Co do diety to właśnie 19go mam konsultację z MS z Tłustego, więc mam nadzieję, że coś sensownego mi podpowie:)
Jajka i gluten są niemal wszędzie, nawet czasem na etykietach nie piszą.
Jajka i gluten są niemal wszędzie, nawet czasem na etykietach nie piszą.
Ale co mam zrobić, jak idę w gości, a tam się mnie nikt o dietę nie pyta? To są paradoksy!
A i nie wiem czy wierzylabym tal do konca restauracjom bo co jesli powiedza ze nie dodali maki jak w gotowych przyprawach sa sladowe ilosci glutenu a nikt ekstra przypraw nie bedzie kupowal dla jednej osoby.Juz tyle lat pracuje w gastronomi ze wiem jak to jest.Sama wole jesc w domu ale nie zawsze to wychodzi.
Widzisz Madziu ja mam dwa zawody ,jeden to kierunek rolniczy o profilu ekonomicznym co mnie wogole ale to wogole nie interesuje .Drugi to kucharz i to kocham i to bede robic do konca zycia.