Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Od 1 do 30 z 30
No to czym się różni od "jestem w trakcie leczenia"? Po co dublować?
Hmm, ja to widzę tak, żeby móc wybrać osobno kategorię, osobno sytuację szczególną, więc różne kombinacje byłyby możliwe.
Wygląda na to, że autor całkowicie porzucił tę stronę i zupełnie się nią nie interesuje. Chociaż przecież tu zagląda... "ostatnia wizyta 2 godziny temu".
Witajcie, Damazemy jako pomysłodawcy i twórcy systemu nie znudziła się praca przy 28dni.
Damazy od nowa cały czas planuje i projektuje nowy system. Wszystko jest na dobrej drodze i pierwsze testowe otwarcie dla wąskiej grupy osób po wakacjach.
Co do Petomasz - z ich wpisu na profilu wynika moim zdaniem to, że portal miał służyć 'czystemu' NPR. Ale zaczęły się pewnie pojawiać użytkowniczki, które stosowały MRP, a administrator lub opiekun techniczny (w domyśle Damazy) wprowadził nowe kategorie i oznaczenia, które kłóciły się Petomaszowi z ideologią i ogólnie pomysłem na portal.
a uczyłabyś kogoś otwierać awaryjnie zamki, wiedząc, że pierwsze, co zrobi, to wykorzysta tę wiedzę, żeby kraść samochody i włamywać się do mieszkań?
Nie mieści mi się w głowie, że coś takiego może być przyczyną wycofania się ze współpracy w charakterze eksperta
Tosia, a uczyłabyś kogoś otwierać awaryjnie zamki, wiedząc, że pierwsze, co zrobi, to wykorzysta tę wiedzę, żeby kraść samochody i włamywać się do mieszkań?
To nie miało być oceniające - tylko pokazujące, jakiego rodzaju konflikt sumienia występował, aby osoby, które być może nie są wierzące, mogły to zrozumieć.
To nie miało być w żadnym razie ŻADNE porównanie.
Luczynka, nie wiem, czy dostrzegasz "subtelną" różnicę pomiędzy popełnianiem przestępstwa a odmiennymi poglądami na sferę seksualności. O ile wiem seks z antykoncepcją lub "inne czynności seksualne" nie mają paragrafu w kodeksie karnym. Może się mylę?
To nie miało być oceniające - tylko pokazujące, jakiego rodzaju konflikt sumienia występował, aby osoby, które być może nie są wierzące, mogły to zrozumieć.
To nie miało być w żadnym razie ŻADNE porównanie.
Od 1 do 30 z 30