A u mnie nadal nie działa. A już myślałam, że dziś rano będzie ok. Jaki wpływ awarii serwera jest na tel???? Mam nadzieję, że mój telefon jest "bezpieczny"
bonim wydaje mi się, że to będzie sprawa Twojego telefonu. A czyściłaś pamięć, tak?
Dziewczyny, u mnie w pracy jest system za 5 milionów i też ciągle nie działa... Już od 1,5 roku. Gubią się treści, ciągle problemy z wydrukami, jednym słowem masakra. I to w instytucji państwowej.
Też mamy zdalny dostęp dla klientów, odbieram ostatnio telefon z pretensją, że już OD TYGODNIA nie ma zdalnego dostępu do danych. Dzwonię do informatyków co się dzieje i czemu my w dziale nic nie wiemy, to słyszę: "no ciasteczka trzeba poczyścić". Też zero ogłoszenia na stronie internetowej, zero informacji do klienta.
Ja też prowadzę FB pewnej sekcji mojej firmy. Prawda jest taka, że robię to za free. I robię to wtedy kiedy mam czas. Owszem, jak coś się dzieje, to staram się informować jak najwcześniej, ale jak leżę w łóżku z gorączką, albo zjeżdżam na nartach w Austrii to sorry...
Alfaromeo czyli w każdej aplikacji mam wyczyścić pamięć cache? Bo nie widzę nigdzie ciasteczek. I dlaczego nagle po awarii f28 mam awarie w tel. Jakim cudem jest to powiązane
Treść doklejona: 15.02.16 09:56 Uwaga. Działa! !!! Toż to szok. Wczoraj czysci łam cache ale nie we wszystkich aplikacjach. Dziś resztę. I wyłączyłem tel . Włączyłam. I stał się cud! Hehe jak dobrze mieć wykres pod ręką. Dzięki dziewczyny
Wprawdzie ostatnio prosiliśmy o cierpliwość, ale uchylę jednak dzisiaj rąbka tajemnicy - prezenty będą 8 marca. Także jeszcze chwilkę proszę poczekać. Pozdrawiam M.
Lo matko! Dziewczyny! A Wam sie nigdy nic nie spitolilo w pracy? Nigdy nie "nawalcie"? Rowniez uwazam, ze jakas drobna rekompensata byla by mile widziana, ale to chyba powinno "wyjsc z gory" po co te "uszczypliwosci".co nie damy rade bez miesiaca gratis?
Ja bym sie i bez tego gratisa obyła, serio.... Tez rozumiem, ze sa awarie itp. Normalna rzecz. Ja tylko nie rozumiem dlaczego ze wszystkich usterek technicznych tłumaczy sie Bogu ducha winny Moderator a nie admin. Tylko tyle.