Obe ale to już nawet nie chodzi o gratisa a o to jak się nas tu traktuje. Płacimy za możliwość korzystania ze wszystkich opcji portalu a gdzie tu jest adminiatracja? Gdzie pilnowanie porządku? Kiedyś zagladali, pilnowali, zgłaszane błędy naprawiali a teraz co? A co do samego gratisa...sama byś wzięła bo przecież nie powiesz głośno że Ci się nie przyda.
A ja mam pytanie do tych, ktore muz skorzystaly z gratisa. Co to jest konkretnie, bo nie wiem czy sie oplaca pisac do ...no wlasnie nawet nie wiem do kogo. A ani z telefonu ani z tableta nie chce mi sie otworzyc (nie pierwszy raz zresztam) a laptop padl.
Wystarczająco długo męczycie temat gratisów za przerwę techniczną, nie trzeba być geniuszem, żeby to połączyć ;) Swoją drogą, ciekawe jak się Wam odwdzięcza np. bank za przerwę techniczną albo atak hakerski? ;) Kwiaty? Miesiąc gratis? Darmowe przelewy? ;)
Frances doladowujesz konto chyba na minimum 3 miesiące i dostajesz dodatkowo dwa gratis. Chyba po doładowaniu da się kliknac na "odbierz" ale nie jestem pewna.
Wydaje mi się że dzisiaj bo to dodatek z okazji dnia kobiet. W tamtym roku dłużej było to widoczne ale czy działalo to nie wiem bo ja korzystalam akurat 8.
obe - mnie akurat gratisy guzik obchodzą i nie podnosiłam tematu przy okazji awarii. ale odpowiem Ci. tak się składa, że bank (większość przynajmniej) nie jest związany z klientem na zasadzie umowy generującej płatność za swoje usługi. Natomiast wszystkie inne firmy, w przypadku których spotkałam się z awariami, a wystawiają mi faktury za swoje usługi (Telefonia komórkowa, telefonia stacjonarna, telewizja naziemna, telewizja satelitarna) korygowały w jakiś sposób wartość faktury. Trudno, żebym płaciła za usługę, z której nie skorzystałam nie z mojej winy czy też wyboru. Dla mnie to jest oczywiste. to tylko w kwestii wytłumaczenia Ci, o co innym dziewczynom chodziło.
obe: Wystarczająco długo męczycie temat gratisów za przerwę techniczną
Az sobie wróciłam do tamtego wątku i nie widzę żadnego powtarzającego się nicka na tym :) Hyhy Więc rozumiem, Obe,ze mogę do Ciebie mówić w formie " meczycie", "robicie", "piszecie" w każdym jednym temacie tylko dlatego ,że jesteś użytkowniczką tego portalu? :) Poleciałaś trochę z tym gratisem i tyle:)
Ja opłacam konto od kilku lat. I miłym gestem jest dostać gratis na Dzień kobiet.. A skoro jest możliwość skorzystania z gratisów od moderatora to dlaczego nie korzystać? W sumie to te dziewczyny które nie chcą niech nie korzystają. Ja skorzystałam i dobrze mi z tym. Ciekawe która się wyłam ie i nie skorzysta
Z tego co pamietam z poprzednich lat - mozliwosc odbierania gratisow istnieje tylko do polnocy. Tak wiec dorwijcie jakis wlasciwy sprzet, bo z telefonu i tableta - chyba sie nie da. Probowalam, dopiero z komputera sie udalo.
Mozna tez wejsc na konto Damazego i tam na gorze jest cos odnosnie Dnia Kobiet, klikajac po kolei na wszystko co sie da otrzymalam dwa miesiace gratis dziekuje
Wcześniej z telefonu nie dałam rady. A teraz po kilku godz jak wróciłam to pod bierzących wykresem czekał link do wiadomości i gratisów. Połączyło z telefonu. Miło dostać jakiś gratis