Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

)
Ano właśnie.

Jak wejdziesz chyba w wykresy to będzie testowy od Damazego.
Lexia no ja tak.wchodze i nie mam nic
Ani wykresów,.ani przyjaciolek.czy komentarzy
Pustka.totalna
Przyjaciółek żadnych nie ma. Wygląda to tak jakby ktoś początkujący stronę zrobił.. albo ja się nie znam, nie wiem. Jak czasem wejdę gdzieś na jakieś stare fora internetowe, to tak właśnie strony kiedyś wyglądały. Źle mi się tego używa, wolę starą wersję.

badz ze czlowiekiem i chociaz zostaw ta stara wersje do konca roku
okropna jest ta nowa...cofacie sie.
Elfika, w tej chwili ważniejsze są dane niż otoczka wizualna. Do nowego projektu powolutku będą adoptowane, jeśli sobie zażyczysz.
Ulepszanie idzie w dobrym kierunku, ulepszany jest aktualny projekt.
Tak, to rano przez upartą Elifke sie tak narobiło.

Elfika, zrób coś z emocjami :) Kipisz strasznie.
Jeszcze raz, Szara wersja jest systemem, który będzie zmieniał funkcjonalność i dedykowany jest dla osób nowych. Zmiany nie będą zakłócały korzystania z różowych wykresów, to tak jakby dwie oddzielne strony.
Lexia, doskonale wiadomo że telefonie postępują w taki sposób. Nie przyklejaj łatki w tym przypadku, nic takiego się nie dzieje.
Nowa wersja to nowa wersja, na 28dni wchodzą nowe osoby i trafiają odrazu do szarej strefy :)
Ale dodanie nowych charakterystycznych oznaczeń na nowym wykresie nie będzie stanowiło żadnego problemu.
.. Chodzi o to,że to NIE DZIAŁA! Chodzi o to, że to niekorzystnie wpływa na funkcjonowanie obecnej strony.
Rozdziel te dwa projekty.
Wróć do przedstawienia nam nowej strony jak już BĘDZIE GOTOWA I SPRAWNA!