Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
no i logopeda mowi, ze sama terapia niewiele tu zdziala plus takie jej uniszenie jezyka patyczkiem moze byc dosc bolesne dla dziecka. Na razie tylko z nia jedna rozmawialam (bo to moja kolezanka, wiec uznalam, ze dobrze nam doradzi) ale sama nie wiem. Mowila, ze jest przykrotkie. Ja tez mam przykrotkie, ale wydaje mi sie mowie ok (choc przznam sie, ze r nie wypowiadam do konca prawidlowo). Sama nie wiem. Oswajam sie z mysla. Odradzila mi szpital, bo wowczas klada na te 3 dni a tak prywatnie robi to stomatolog chirurg "od reki" czyvto bolesne? Glownie jak znieczulenie schodzi? Czy zarasta? No cokolwiek chce wiedziec, bo mnie dzis zsskoczyla...myslalam, ze skonczy sie na cwiczeniach, a to juz troche bardziej patologicznie...z ta mowa jego...
;
;

jutro zadzwonie to sie dowiem dokladnie, ale ponic prywatnie (bez nawet jednodniowej hospitalizacji) to koszt ok 300zl.

zla jestem na siebie, ze sie od razu nie zdecydowalam. Jak tylko wspominala mi o tym (jak mial dwa lata).
;

;
;
caly zabieg to ponoc jeden ruch reka.
;
;

to byl zdecydownie powazniejszy zabieg (4 szwy i narkoza).

;

tak to u Was wygladalo? Rozwazam jeszcze laserowe podciecie, ale to juz w jakims wiekszym miescie. Ponoc bezbolesne, ale jakos nie chce mi sie w to wierzyc, bo w koncu tak blonka musi peknac, nie? Ktos cos wie na ten temat?