Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

i co mam dalej jechac na Bebilonie czy moge sama zmienic?Chyba ze sie przejde do przychodni na chore dzieci i poczekam az skonczy przyjmowac i jej zapytam,ale to moze byc całyy dzien czekania bo ona zawsze ma dużo ludzi i długo trwa wizyta.Jak myślicie moge zmienic mleko sama czy nie bardzo?

..... acz kolwiek troche boli i zle sie chodzi dam rade tyle wytrzmalam to i to strzymam jeszcze musze kolejne tabletki lykac ale tylko przez 3 dni HEMORIGEN 

) W pokoju w którym siedzieliśmy było takie wielkie i kolorowe. Weronika krzyczała na wszystkich jak jej zasłaniali i w ogóle pisk wielki był a jak dało się ją bliżej to tak jak te rybki otwierała mordkę. Ubaw mieliśmy po pachy. Ale nawet Kuba i Gabi siedzieli przez ponad pół godziny na pupach wpatrzeni w ryby. Finał taki że wyszłam z akwarium i całym osprzętem (filtr, grzałka, termometr, roślinki żywe, kamyczki) a w piątek mam przyjść po rybki. Aż nie wiem czy się cieszyć czy złościć bo mieliśmy mieć rybki ale nie sądziłam że tak szybko :D A Kuba przeszczęśliwy.

mam dość