Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

u Nas w przychodni mamy obowiązkowy bilans na 9 miesięcy :)
Potem, czyli po przejściu na butelkę

Także jedyne co znam, to waga, bo ważymy w domu

Ostatnio byliśmy w kinie więc postanowiliśmy, że małą u teściowej zostawimy bo moja mama akurat wtedy nie mogła
Co było największym błędem jaki ja mogłam popełnić. Ale skąd mogłam o tym wiedzieć, zostawiłam małej co jej potrzeba mleko, herbatkę, wodę. Wczoraj ponownie byliśmy tam co się okazało? Moja ,,Kochana" teściowa zaraz po naszym wyjściu dała Lence marchewkę, a zaraz potem jakiś deserek z hipp-a. Obiecałam sobie, że już nigdy jej tam nie zostawię.
I jej chore tłumaczenia, jak można dziecko tylko mlekiem karmić. Ale to chyba moje dziecko, i będę je karmić tak jak ja chce a nie jak ona. To ona powiedziała to następnym razem mi jej nie zostawiaj bo teraz to już zupę jej wcisnę. Ja odpowiedziałam jej ok już nigdy nie zostawie. Jestem taka zła, mówię Wam. Ale chyba każda mama była by wściekła na moim miejscu. I żadne tłumaczenia do niej nie docierają.
wspolczuje. Skoro rozmowy i tlumaczenia na tesciowa nie dzialaja, to nie pozostaje nic innego jak jej dziecka po prostu nie zostawiac. Do tego, te gadanie, ze nastepnym razem da zupe. Jak tak mozna?
Nie macie pojęcia jaka jestem zła ! Chyba nigdy tak nie byłam !
I jej chore tłumaczenia, jak można dziecko tylko mlekiem karmić.
następnym razem mi jej nie zostawiaj bo teraz to już zupę jej wcisnę
Często przed snem, albo tak po prostu. Jak mu się ubzdura. Np. podczas jedzenia albo zabawy
Chodzi mi o karmienie piersią. Wszędzie jest napisane, że dziecko ma jeśc ok 40 min. A najmniej to 10 min aktywnego ssania. A mój Maks ssie krótko. Dziś 3 minuty. Po tym czasie puszcza pierś, odwaraca główkę i w najlepsze ziewa i mógłby zasnąć. Ja mam bardzo dużo pokarmu. (Położna nawet kazała odciągać, żeby zastojów nie było), ale przez te 3 minuty to on ssie tylko te wodniste mleko. Czy u Was też się tak zadarzało, czy mam go na siłę zmuszać i leżeć z nim przez te 40 min, żeby na siłę go nakarmić?
Do tego, te gadanie, ze nastepnym razem da zupe. Jak tak mozna?![]()

położna miała zepsutą wagę.o chryste...

. Zauważyłam, że jak Maksiu je 3 min, to za godz. najdalej półtorej godz. znów jest głodny. A jak je dłużej to i 3 godz. pośpi.

to i tak długo ... moja to spała 20min, 2h na cycku żeby znowu spać 20min a w nocy non stop, jedynym wyjątkiem był spacer gdzie spała po 1,5h. Maksiu ma tylko tydzień ma prawo co chwilę dopominać się cycusiao chryste...
Maksowi ze 2 dni temu zrobilo sie cos takiego...
typowe odparzenie- no to takie troche szosrtkie, ale ze w tym miejscu?? przewaznie w okolicy "otworka" mial..

Ide na 15:30 do lekarza
no to takie troche szosrtkie, ale ze w tym miejscu??
nie wychodzą mu czasem zęby?- tak juz wida prawa jedynka :)

bardzo często tak robi, gdy leży na brzuszku na macie i się bawi, albo podczas jedzenia, kiedy już nie chce więcej. Też sie zaczęłam zastanawiać o co chodzi, ale jak widać to chyba normalne w tym wieku
moja to spała 20min, 2h na cycku żeby znowu spać 20min a w nocy non stop, jedynym wyjątkiem był spacer gdzie spała po 1,5h