Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
bo moja gwiazda przez pierwsze trzy miesiące w łóżeczku to była dwa razy może, bo tak to parzyło
pisze to ta, co od nie wiadomo kiedy żadnej nocy nie przespała w całości- znam to, maly wstaje czesto, wczoraj np co godzine sie budzil bo cos tam... na palcach wylicze kiedy spalam "hurtem 3-4" h ;)
dzisiaj od 23 do 5 zaliczyliśmy 6 pobudek...
Ale jak karmiłam piersią często w nocy, to było to dla mnie o wiele wygodniejsze, niż wstawać milion razy do niej.- ja nie umiem karmic na lezaco :( Strasznie nie wygodnie, wolalam wstac i na siedzaco.
jak jak nie przejdzie to po tygodniu mamy się zgłosić i będzie miała czyszczone kanaliki,
Ja bym masowala,az do skutku. I przemywać herbatka z nagietka lekarskiego(działa przeciwbakteryjnie).
Podobno odparzenia są po marchewce.
A nie miał podrażnionej pupy?
Ja smaruje pupke Karolka Bepanthenolem :)
Widzę, że nie będzie to zbyt łatwy okres.
dżasti, każde dziecko jest inne. Spokojnie :) Moja Misia ząbkowanie przechodzi bezobjawowo zupełnie :)
dziewczyny ktorych dzieci sa uczulone na marchewke - po jakim czasie od podania wyszła u was wysypka lub jakieś inne objawy?- kochana u mnie na wieczor juz robili sie czerwone w kacikach ust, ale teraz zauwazylam ze mu przeszlo, bo podalam wczoraj i przedwczoraj i jest oki, wiec sie ciesze ze mu alergia mija. Zyje coraz wieksza nadzieja, ze i na mleko mu minie :)
mnie gastrolog powiedziala ze jak maly bedzie na scislej diecie bezmlecznej to moze sie okazac ze kolo roku bedzie mogl powoli jesc produkty mleczne- no ja tam wciamam czasem jakies ciastko wiec scisle bezmleczna nie jest, ale mam ochote i musze bo miejsca nie umiem sobie znalesc:/
No to mamy wyrżnięta drugą dolną jedynkę jeszcze tylko 18 i koniec
Czytam dziewczyny o tym ząbkowaniu i chłonę :) Widzę, że nie będzie to zbyt łatwy okres.
A ja się chcę pochwalić, że mój Synek spał od 20:00 do 3:15 a później od 4:00 do prawie 7:00 :D Jestem szczęśliwą, wyspaną Mamusią :)
Piotrusiowi wyszły naraz 2 dolne żabki i od 3 dni gada mama mama mama a ja chodzę i ryczę ze szczęścia :)
Ah i przy okazji się pochwalę, że mamy już 4 ząbki