Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Robi się czerwony, stroi dziwne miny i krzyczy. Spina przy tym brzuszek.
Cobraczku, najprosciej zlapac kupke i zanieść do sanepidu. My tak robiliśmy i w pol godziny był wynik i wyszlo,ze corka miała rota i adenowirusa (miała tylko biegunke,zadnych wymiotow), a lekarz upieral się przy ZUM. Mozzesz tez dla pewności zbadac mocz.
Cobraczku a jest podejrzenie, że to może być jedzenie? Bo my niebawem wyjeżdżamy na wakacje i tak się zastanawiam, na co uważać..
Cobraczku możesz zrobić posiew kału, pasożyty, lamblie.
Dii, nasz Karolek tez wstaje wczesnie. I po 1,5-2 godzinach ma drzemke- Maks identyko, ale za chiny niechce pospac dluzej rano ;)
Magdalena, niestety nic w linku nie widać.
I wczoraj także skończyłyśmy 4 miesiące
Maks identyko, ale za chiny niechce pospac dluzej rano ;)
Penny troszkę mnie źle zrozumiałaś bo Ja nic tu nie wspomniałam ze zamierzam już ją puszczać czy też sadzać samą na środku pokoju
Leszek też zasypia 19:30-20:00 i tak samo jak u Ciebie w nocy pobudka na jedzenie potem nad ranem i między 6:00 a 7:00 pobudka, trze oczka i 2 h później do spania i śpi od godziny do półtorej, staram się Go kłaść później ale On sam już się robi marudny o 19:00 więc Go kompie i spać. Ale dziś będę starała się przetrzymać do 20:00.
Zdawałam sobie sprawe ,że tak będzie i na nic moje "gadanie"by ją zostawili jak sama ładnie się bawiła - dziadką i pradziadką nie da się przepowiedzieć gdy chcą się wnuczka nacieszyć.
Od półtora tygodnia jesteśmy w UK, większość dnia spędzamy same, bo tata wraca z pracy wieczorem.
I tu pojawia się problem Liliana przez pobyt w Polsce przyzwyczaiła się do towarzystwa ludzi, cały czas ktoś ją zagadywał, brał na rączki, sterczał nad łóżeczkiem gdy się bawiła i teraz ona potrzebuje tego a ja nie zawsze mam czas by z nią cały czas siedzień.