Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
u nas jest brawo jak mu się powie albo jak się coś podoba i cmoka, a jak się nie zwraca na niego uwagi to pokasłuje.
. A na następnej wizycie dostanie skierowanie na cynk.

Ale może wyższy

Ciekawe ile jeszcze przed nami... Jednak go wykąpię o 20... Zobaczymy. Nie spał od 14 więc może od razu uśnie...

pewnie czuje się o wiele lepiej
No Leszek sam już daje mi znać o 19:00 że jest zmęczony, więc Go kompie, jedzonko i spać
dziś położyłam Go koło siebie na boczku, najpierw pogadał ze mną, potem zainteresował się moją twarzą i łapał za oczka i nos, uśmiechał się a potem powiedziałam idziemy LULU i zamknęłam oczka, po chwili patrze a Leszek śpi 

Powiedział tylko, żeby poić. Daję cyca jak często mogę to powiedział, żebym mu dałam herbatkę rumiankową. Próbuję, ale nawet z łyżeczki wypluwa. nic nie łyka!Moj Karolek tez nie chcial nic ostatnio pic, ale zrobilam mu kompocik ze slodziutkich jablek i mu bardzo posmakowal. Moze sproboj z kompotem?

)

Dziewczyny, czy ja juz Karolka w tym wieku moge tez zaczac uczyc takich rzeczy? Nie jest za wczesnie? ;)
Siniaka mam ;) musze byc bardziej ostrozna ;)
no i rozgadał się teraz po swojemu
Pełza w tempie błyskawicznym i wczoraj popełzał za mną do łazienki, zwiedził pokój Mai i oczywiście błyskawicznie przemieszcza się w stronę kabli

Maksowi wyszedl juz caly zabek, ale tak na milimetr, to juz moge uznac ze ma pierwszy?? Czy dopiero jak tak wieciej wyjdzie?? ;)

Dziewczyny czy warto się zaopatrywać w jakieś butki do nauki chodzenia? Czy lepiej na bosaka?
, szlas z wozkeim na curie-sklodowskiej,przechodzilas przez pasy? Granatowy wozek, Ty ubrana w baiala bluzeczke i wzorzysta spodniczke 

Venu, a ja Cie dzisiaj widziałam chyba , szlas z wozkeim na curie-sklodowskiej,przechodzilas przez pasy? Granatowy wozek, Ty ubrana w baiala bluzeczke i wzorzysta spodniczke
kurna trzeba było zawołać
VENUS!!!!
Miałam białą bluzeczkę na ramionkach i spódniczkę biało-czarną do kolan :D

Dziewczyby ile spaly Wasze dzieci w wieku Iwa? Do tej pory Maly caly czas jadl a teraz bardzo duxo spu. Budzi sie co 3 godz w dzien na jedzenie w nocy podobnie ale tak to spi prawie cale dnie... To normalne?

. A głupio mi było wolac. Jeszcze bys pomyslala,co za wariatka hehe