Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Moj Karolek tez nie chcial nic ostatnio pic, ale zrobilam mu kompocik ze slodziutkich jablek i mu bardzo posmakowal. Moze sproboj z kompotem? Powiedział tylko, żeby poić. Daję cyca jak często mogę to powiedział, żebym mu dałam herbatkę rumiankową. Próbuję, ale nawet z łyżeczki wypluwa. nic nie łyka!
Dziewczyny, czy ja juz Karolka w tym wieku moge tez zaczac uczyc takich rzeczy? Nie jest za wczesnie? ;)
Maksowi wyszedl juz caly zabek, ale tak na milimetr, to juz moge uznac ze ma pierwszy?? Czy dopiero jak tak wieciej wyjdzie?? ;)
Dziewczyny czy warto się zaopatrywać w jakieś butki do nauki chodzenia? Czy lepiej na bosaka?
Venu, a ja Cie dzisiaj widziałam chyba , szlas z wozkeim na curie-sklodowskiej,przechodzilas przez pasy? Granatowy wozek, Ty ubrana w baiala bluzeczke i wzorzysta spodniczke
Dziewczyby ile spaly Wasze dzieci w wieku Iwa? Do tej pory Maly caly czas jadl a teraz bardzo duxo spu. Budzi sie co 3 godz w dzien na jedzenie w nocy podobnie ale tak to spi prawie cale dnie... To normalne?