Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Też je wciągam :)

Katka, a owsianki, płatki jaglane, ryżowe, jeczmienne itp.? Ze świeżymi owocami - z tego wychodzi taka niby kaszka, a lepsze w smaku ;)
[/urlI to nie drzemka! On śpi od nocy! Obudził się o 7 na karmienie i śpi dalej!
. Gosia się budzi o 7, poszaleje z godzinę, dwie i idzie dalej spać, tylko że ja już nie mogę zasnąć.
[/urlP.S. kiedy jest sens zaczynać uczyć dziecko samodzielnego jedzenia łyżeczką...?
.
[/url

U nas łyżeczki są do zabawy, do gryzienia, do rzucania ale na pewno nie do jedzenia
kiedy jest sens zaczynać uczyć dziecko samodzielnego jedzenia łyżeczką...?
).

Ale i tak napiszę Ci priv. Ja daję Lilce takie rzeczy, bo ona z kolei chleba nie ruszy.

Oczywiście oprócz mleka je jogurty naturalne,greckie, twarog itp.
Jaka pogoda jest dzisiaj u was bo u nas szaro buro i ponura nawet na spacer nie chcę mi się wyjść.
I czy wasze dzieci was szczypią? Ja np. gdy karmię Zuzię to ona jedną rączką dotyka mojej twarzy, tak jakby chciała ją obadać, a w pewnym momencie łapie mnie za policzek, usta czy gdziekolwiek i mocno szczypie. Boli to jak nie wiem. Skąd ona ma tyle siły.
--
A ja dziś po otwarciu oczu miałam taki widok- pieknie, ale Twoj Kacperek pedzi z rozwojem :)
Czy wasze dzieci też na widok włosów (również u kogoś) zaczynają krzyczeć i chcą te włosy złapać i pociągnąć?- on nie krzyczy, po prostu lapie :)

Gratuluję!
), potem kolejna około 15 i już staram się ją przetrzymać do 20. No i wczoraj zasnęła na noc po 20, po kąpieli. Teraz też już śpi, bo zasnęła w wózku, jak wracałam od mamy. Ciekawe, czy już na noc...