Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A dzisiaj w lozeczku zlapal sie za gore i podniosl na tyle by zjesc obrecz z lozeczka
I ładnie Ci faktycznie spał! Mój zasnął ciut później ale podobnie- specjalnie go rano 3malam by zasnal pozniej bo on juz o 9 marudzil, ale moze dzieki temu usnal po poludniu. Zobaczymy jak jutro bo planujemy wycieczke, moj ma wolne
On tak pracuje, że czasem wraca po 15 godzinach...- a pracujesz?? bo moj robi 8, wolne ma za prace w weekendy, a ja juz musze wrocic :(
nie wiem czy juz ogladalyscie ten film o zsotawianiu dzieci w autach, wstrzasajace- wiem ze instruktarzowy ale sie poplakalam...
niby wszędzie piszą, że od 22 tygodnia zaczyna się skok rozwojowy z problemami ze snem ale nie wiem czy to to... ma/ miała któraś z Was podobnie w takim okresie?- tak ja, bylo strasznie, pobudki wlasnie co 1,5-2 h i do cyca. Budzenie sie z placzem. Nawet nie pamietam ile to trwalo ale chyba nie dlugo.
zabiła bym tą kobietę gdybym była świadkiem!!!!
Podaj mu moze troszeczke ibum?- podalam juz syrop i zasnal spokojnie w koncu, ale dac mu syrop to tez mega wyzwanie, bo On wlasnie jak go boli to sie dotkac nie da. Nie z tych co to mega gryza zabawki, wrecz przeciwnie, nawet mu sie nie da dentinoxem smarowac bo zaraz jezykiem wypycha.
Melduje ze przebila sie lewa jedynka:DGratulacje :)
A dentinox to On je- no Maks jak mu tak bardzo nie dokuczaja to tez z radoscia buzie otwiera ale jak juz wielce meczy to nie da sie nic. i oczywiscie nie je...
Dii - i jak u Ciebie?>? Maks wstal 23:30 i sie bawil 30 minut, a rano 5:50.. gorzej niz jak zasypial o 18... wtedy przynajmniej mielismy 2h wieciej dla siebie :(
Melduje ze przebila sie lewa jedynka:D
Dii mój Rafał pracuje w delegacji od poniedziałku do piątku i jestem sama.
A moj maly od rana tylko placze i placze :( Te zeby to jakas masakra...
Dii czemu nie mogę kliknąć w twój profil? Jak klikam to mi wyskakują cykle innych forumowiczek.
Ja ostatnio już nie mam siły, chodzę dosłownie jak zombie. Przez te jej wychodzące ząbki Już bym chciała żeby jakiś jej wyszedł! W dzień zazwyczaj jest ok, ale wieczorami masakra. Już nie wiem co robić. Chyba pozostało tylko czekać :(
dzięki kuleczko, a już myślałam, że ten jeden czopek zdziałał cuda... Ehhh....--