Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
później będzie ci łatwiej- staram sie tak mysle co dnia.. ale racja jest jak kiedys uslyszalam, ze pierwszy rok jest najgorszy..
co mezowi na 4 rocznice slubu kupic?- ja tez z moim 4 lata i juz niewiem co kupowac, kupilam stringi meske ;p
Moja jak ciurkiem pospi 3 godziny (w nocy - bo w dzięń niewykonlne) to świeto państwowe ogłaszam! ;-)- popieram :D, u nas to samo
Jezu! jak to 12,5 godziny śpi????????????
Teraz jak moja teściowie sa poza domem,zupelnie inaczej wygląda atmosfera w domu- tak mowia, ze rodzina super, ale 300 km od domu :P
czy mozecie mi podpowiedziec co mezowi na 4 rocznice slubu kupic? :P
propo właśnie w środę przyjeżdza na 1,5tygodnia na urlop- no to bedzie wesolo ;)
Maly zaczyna mi wstawac w lozeczku, ale jeszcze nie pewnie i jak cos zauwazy to podekscytowany zaraz sie puszcza i rabie sie w szczebelki..
może połóż jakieś poduchy- musialbym obkleic, bo on trafia w sam gore lozeczka. Wogole mlody sie uzaleznil od reklam.. na nich potrafi bys skupiony i grzeczny, wtedy zmieniam mu pieluche i ubieram. Wiem, ze to zle ale mamy jeden pokoj a ja lubie ogladac tv i to jedyna chwila spokoju w domu..
Kuleczka,dziewczyny tu wklejaly taki link z body. Kup i zaloz przy mamie- http://allegro.pl/body-moja-mama-nie-potrzebuje-twoich-rad-prezent-i3392336357.html
niestety jak coś niepokoi rodzica to prywatnie, co za kraj i co za lekarze w tych przychodniach...
AKirko na Twoim miejscu tez bym zmienila pediatre
Ale w Polsce to chyba lekarze juz hurtowo przepisuja antybiotyki ;/ nawet na cos, co nie wymaga tego.
Katko a czy Twojej Misi po tym Pulneo przeszlo szybko? bo my bierzemy 7 dzien (ostatni) i jest slabiutka poprawa
nic nie da zrobic tylko marudzi i marudzi i marudzi albo placze- no pisalysmy o tym troche dzisiaj tak nieco wyzej bo mam identycznie... ale ja mam gdzies od 2 tygodni
porazka poprostu- uwierz, ze wiem co czujesz, to jest istna tragedia, a goraco ma byc do konca przyszlego tygodnia, moj ma urlop od niedzieli i odliczam godziny
Cobraczku wydaje mi się, że po powrocie od Twojego taty czuje potrzebę bliskości i ciągłej uwagi, bo zapewne na wakacjach cały czas ktoś z nim był. Będzie potrzebował troszkę czasu aby się na nowo przyzwyczaić się do nowej sytuacji.
wierz, ze wiem co czujesz, to jest istna tragedia, a goraco ma byc do konca przyszlego tygodnia, moj ma urlop od niedzieli i odliczam godziny
Kasiu wlasnie nie ma katarku, tylko kaszelek. Wrocilismy wlasnie ze spacerku, ze mnie sie leje ;/ Mlody jakos dal rade w cieniu. Mama wrocila z pracy i totalna olewka mojej osoby.