Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Kiedy to minie?????
Dziewczyny, mamusie dzieciaczków w wieku mojego Jaśka. Czy Wasze dzieci tez tak jęczą że nie widzą tego co robicie? Ja autetycznie nie moge nic zrobic bo jak tylko odkładam Jaska na podloge i biore się za gotowanie czy zmywanie to on wpada w histerie.
na podloge i biore się za gotowanie czy zmywanie to on wpada w histerie. Jest normalnie istna załamka... Strasznie duzo mam takich sytuacji. Ciągle chce być na rączkach i widzieć co się dzieje tam gdzie on nie sięga wzrokiem a że jest cięzki to mi już ręce opadają.... Kiedy to minie?????- u nas to samo... i jak widze ze Twoja mala ma 11 m to mi sie odechcialo, ze to moze jeszcze tyle trwac
bo zakladam mala na plecy i moge robic wszystko a Oktawia ma frajde- Maks tez by mial, wyrywajac moje wlosy :D
Moja Misia jak zobaczy moje rozpuszczone, to jest takie szczęście, jakbym Jej co najmniej gwiazdkę z nieba dawała :) I miętoli je zawzięcie, ogląda, miesza, chichocząc przy tym radośnie :)
No ja sie z moim umawiam, ze jak ma wolne to wstaje do dziecka.. ale plany ida w leb gdyz moj nie slyszy malego przewaznie
My z mezem spimy osobno :P do Matiego nie musimy juz w nocy wstawac, bo cale przesypia, ale skubaniec chyba ma jakis czujnik, bo jak tylko maz przyjdzie spac do mnie to Mati sie budzi :P i maz musi isc do siebie hihi
hahahah nieźle, a jak sobie radzicie z "tymi" rzeczami skoro strażnik Mati pilnuje- dba o brak rodzenstwa ha ha ha
to szturchnij aby się przebudził i wstał bo mały woła, ja bym tak zrobiła skoro się umówiliście a przynajmniej ty byś w nocy zebrała siły na kolejny dzień- ale i tak juz sie budze... a on nawet ruchu, bedzie ciezko do pracy chodzi ;p
Mojego dziadka też więcej nie było w domu jak był (jeździł na TIR-ach zagranicę) a czwórka z tego wyszła
Odnośnie raczkowania to mój jak zobaczy coś ciekawego to mu się takie turbo włącza- no Maks tak pelza z predkoscia swiatla do wypatrzonego obiektu
- no Maks tak pelza z predkoscia swiatla do wypatrzonego obiektu
to juz jest gibonowanie? Czy jeszcze nie?= mnie sie wydaje, ze tak, Maks tak robi czasem w lozeczku. Mnie sie wydaje, ze on raczkowac nie bedzie. Juz staje w lozeczku i mam wraczenie ze po pelzaniu nastapi chodzenie ale sie moge mylic...
moj Kubus tez od paru dni gibonuje i zastanawiam sie kiedy ruszy do przodu :)
juz od jakiegos czasu przychodzi i sie przytula do nas- no mlody tez dochodzi do mnie i sie chce wpisac na rece (jak siedze).
U nas juz pelzanie jest od miesiaca, zastanawia mnie to czy to gibonowanie swiadczy o tym, ze niedlugo zacznie raczkowac?
A to moze, bo w wiekszosci to chlopcy tutaj daja popalic :)Mój na szczęście jak do tej pory jest aniołkiem :) Mimo, ze teraz zasuwa niezle szybko po podlodze, to wydaje mi sie, ze rozumie co do niego mowie. I jak mowilam kilka razy, ze "kochanie, nie wolno butow dbrac do raczek, bo sa brudne" to teraz je omija ;) Moze przypadek, a moze rzeczywiscie rozumie :))