Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Nasze dzieciaki z jednego dnia i obaj towarzyscy. Staś w towarzystwie czuje się jak ryba w wodzie, przechodzi z rączek do rączek, wszyscy go rozbawiają.. A ze mną się chyba nudzi i chce do taty. Dzisiaj zostaliśmy sami na godzinę, polożyłam się z nim na podłodze, zabawiałam jak mogłam i nic. W końcu wrzuciłam w nosidło i też be. Pomógł dopiero powrót taty- no jakbym czytala o sobie, tez wiecznie mu sie nudzii zadne zabawianie nie pomaga..Wymiekam.. czy to sie kiedys skonczy??
Sadac zaczal przed 9 miesiącem.- no Maks mial 8 miesiecy i tydzien
Dziewczyny czy to mozliwe by moj syn dalej zyl ciagle mlekiem (z kaszka)??
wiem, powiecie blw.. ale kiedys tego nie bylo i dzieci jadly tez
No teraz dodam ze zjadl cos przed chwila i mi od razu lepiej
No teraz dodam ze zjadl cos przed chwila i mi od razu lepiejno i to chyba jest problem...
ale co?? ze ja sie martwie, ze on tak nie je, bo sie martwie, ze moze cos mu jest skoro niechce jesc :(
Na pewno nie sposob jest zrozumiec moje zmartwienie innym, ktorzy ow problemu nie maja bo ich dzieci pieknie wcinaja.
Nieświadomie tworzysz nerwową atmosferę wokół każdego posiłku- jak cos takiego czytam to az mnie sie slabo robi.. jestem matka i to moje pierwsze dziecko i chyba logiczne, ze wszystko mnie martwi, stresuje i niepokoi i chyba normalne ze wyrazam swoje emocje i zmartwienia i obawy, szczegolnie przed powrotem do pracy. Tyle jest roznych sytuacji, ze sie nie zauwazy, nie widzi a potem dziecko chore i na koncu pretensje "jak matka mogla nie zauwazyc".
Na pewno nie sposob jest zrozumiec moje zmartwienie innym, ktorzy ow problemu nie maja bo ich dzieci pieknie wcinaja.
jak cos takiego czytam to az mnie sie slabo robi.. jestem matka i to moje pierwsze dziecko i chyba logiczne, ze wszystko mnie martwi, stresuje i niepokoi i chyba normalne ze wyrazam swoje emocje i zmartwienia i obawy,
Kiedyś się to nie nazywało blw, to na pewno. Jednak coś mi się wydaje, że x lat temu, jak kobita miała 5-tkę dzieci rok po roku, krowy do dojenia i pole do obrobienia, to nie siedziała i nie karmiła każdego po kolei papką (a weźmy pod uwagę, że blender to stosunkowo nowa rzecz)
Po jakims czasie same wolaja.- no wlasnie On nie bardzo zawolao, bo ma etap plakania i marudzenia wiekszosc dnia i zgaduj tu czlowieku ;)
w kaszce przemycam żółtko- no na to nie wpadlam ;) Dziekuje. A tez mialam dylemat jak mu podawac, bo ostatnio omlet owszem poskubal ale jajecznicy nie chcial, u niego loteria. Jeden dzien lubi drugi dzien nie
I zapychaczy nie dawaj chrupek itd- sporadycznie mu daje, jak jestem na dworze i widze ze juz marudzi to mu podsune jeden lub dwa, ale rzadko. Przewaznie jestem blisko domu :)
oranda mamy ten woreczek ale nie wiem czemu zawsze przecieka albo po prostu mało nasiusia... Zanoszę a tam panie: "Za mało...