Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam pytanie do mam karmiących piersią co już dostały @, czy to był standardowy okres, czy może jakieś plamienie?
A my powoli szykujemy się do imprezki, 24ego będziemy świętować roczek naszej córy i tego samego dnia urodziny męża więc podwójna impreza
hehe, a jak mówie że nie wolno to się śmieje z matki:)nie wiem chyba tak musi być bo co zrobić...posplatałam gumkami uchwyty w szafkach a ten łobuz ściąga jak ja nie patrze ale sprytna;)
"nie wolno gryzc mamusi bo to boli" i przesta- Maks tym bardziej robi to co mu nie wolno
venus a zobaczysz jak Lesio zacznie chodzic albo raczkować już porządki w domu to nie będziesz musiała robić ty hehe.....mnie sie chce czasem smiać jak ja albo mąż zwracamy jej uwagę a ona smieje sie na całego i powtarza nie, nie ,nie to jest wtedy najlepsze aż nie mogę sie powstrzymać...ignoruje nasze zakazy no ale to nasz skarb i musimy jakos to przetrwać,pojedzie do dziadków będzie tam porządki robic hehe Oooo co mnie czeka hihihi, masz bardzo mądra łobuziare--
ooo to już pojutrze, to również podwójna imprezka ;) My 8 sierpnia i roczek Mlodego i nasza rocznice slubu :)
no właśnie i jak tu nie kochać swoich szkrabów.:)))..u nas była pierwsza baba hihihi a my zaskoczeni a teraz i mama i tata i baba Dziewczyny chyba zaraz zaryczę się ze szczęścia dzisiaj Piotruś cały dzień czysto i wyraźnie powtarza mama.Podczas wizyty w przychodni obudził się z płaczem i też krzyczał mama , i jak mam go nie kochać :)
Dziewczyny, czy Wasze dzieciaczki w podobnym wieku do Karolka tez zaczely tak chrzakac?
- Maks tym bardziej robi to co mu nie wolno
i ja składam wszytskim dzisiejszym jubilatom życzonka zdrówka i uśmiechu:)
aż mi ręce więdną od noszenia.
męczę już tydzień Amelkę na butelkę i nic nie ruszyłoJuż nie wiem co robić jestem przez to strasznie uwiązana.Przed chwilą też próbowałam dać jej mojego mleka z butli i nie chciała płakała wypluwała a jak dałam jej pierś od razu zassała się ma ktoś taki problem???Mąż też nie daje rady jej zachęcić do butelki
Sysiajaw a mogę wiedzieć w jaki sposób odstawiłaś Kingę od piersi. Jak to wyglądało? Czy Kinga jadła również usypiając na piersi?
Moj za cholere nie chce nauczyc sie pic z niekapka :/ nie wiem moze mam jakis zly.....