Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
ma male czerwone kropeczki na dekolcie-Maks tez ma, glownie w miejscach gdzie go trzymam akurat, ale schodzi po jakims czas
przy pampersach jej synuś nigdy nie ma odparzonej pupki :/- a g.. prawda. Ja mam pampersy i jak tylko wiekszy upal to ma tylek obszczypany.
Czy znacie jakiś sprytny sposób na przesunięcie dziecku godzin snu? Małgosia od kilku tygodni chodzi spać koło 23-24
Czajnik a w jakich godzinach macie popołudniowe drzemki?
.Waszym dzieciakom tez się tak włoski powycierały?
Można u dzieci stosować alantan
Dii - a co złego w kisielu? Jeżeli zrobisz go z soku (na tym etapie - lepiej bezcukrowego, może być gotowiec dla dzieci), domowego kompociku, z mąką ziemniaczaną?
Jakbym ją ruszyła, żeby przenieść, to by się obudziła i fikała do 23:)
je mleczko, myjemy ząbki a później w jego pokoju śpiewam kołysanki i kładę spać
Misia, mojej Lilce po jedynkach wyszły górne czwórki :) Ale jej pierwszy ząb wyszedł, gdy miała 10 miesięcy, a te czwórki to teraz niedawno, więc nie wiem :) Tak się zastanawiam czy możliwe, żeby Wojtkowi szła już górna czwórka, jest teraz bardzo niespokojny a na dziąśle u góry w miejscu 4 czuję takie zgrubienie jakby ząb miał się przebić no i idą dolne dwójki. No ale czwórka teraz tak szybko???
Mój kochany Leszek dziś o 13:12 kończy 5 miesięcy- najlepszego dla Leszka :)
Tak z ciekawosci zapytam jaki rozmiar nosza maluchy w podobnym do Maksa wieku??
Mój kochany Leszek dziś o 13:12 kończy 5 miesięcy
Ja sie nie przejmuje, jest wysoki i dobrze w sumie :)- nie o to chodzi ze ja sie przejmuje czy cos, tylko sobie mysle czy On po prostu bedzie wysoki jakis bardziej i ze to juz widac na tym etapie :) MIerzylam mu ostatni fajnie pantofle, wchodzil by w nr 18, kusilo mnie by kupic, ale sie opanowalam, bo szkoda wydawac a On i tak jeszcze nie chodzi ;)