Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ale te Wasze dzieci duże- he he, moze masz inna rozmiarowke, pomierzymy jak bede staly prosto przy scianie ;)
Dziewczyny a czy któraś z Was ma/miała po ciąży problem z bólem śródstopia- ja mam bol w lewej czesci stopy prawej (w srodku, z boku), wyszedl kilka tygodni po ciazy. Przytylam 13 kg. Bylam u chirurga i mialam usg i podejrzenie "ostrogi" ale nie nic nie wyszlo. Dostalam skierowanie na rehab. Ide w pazdzierniku.
Niby dla dzieci korzystnie jest jak nie są kapane codziennie
A jaką kaszkę podajecie dzieciom piersiowym?- ja zaczynalam od kaszki Nestle - pelny brzuszek na noc, po lyzeczce bo Ona z glutenem. A tak to kleik ryzowy byl najpierw
Madzik ale kleik ryżowy na mm czy na Twoim mleku?- roznie bywalo, najpierw dawalam na mm (skaza bialkowa wiec nie moglam kupowac tych mlecznych) bo mlody srednio z butelki chcial wiec chcialam miec w piersiach mleko jakby cos, a pozniej jak juz zalapal to dawalam ze sciagnietego jakis miesiac (bo jak zjadl z butelki to mi piersi rozsadzalo wiec sciagalam i mial na nastepny wieczor znow) a pozniej tylko mm bo chcialam juz ograniczac karmienie piersia by zakonczyc wogole do konca lipca.
Anula to ile Twoj maly ma centymetrów bo moja ma 85 i nosi rozmiar 80 -9Mój Piotruś 18 lipca mierzył 74 cm i takie ma wymiary waga wtedy było 8740 , 47,5 to jest obwód główki i 43,5 podejrzewam,że chodzi o obwód brzuszka więc do maluszków nie należy . Jak mu zakładam ubranka rozm 80 to są bardzo ciasne i ciągnął w dół stąd też muszę zakładać te większe.
Mój Piotruś 18 lipca mierzył 74 cm i takie ma wymiary waga wtedy było 8740 , 47,5 to jest obwód główki i 43,5 podejrzewam,że chodzi o obwód brzuszka więc do maluszków nie należy . Jak mu zakładam ubranka rozm 80 to są bardzo ciasne i ciągnął w dół stąd też muszę zakładać te większe.
Dziewczyny mam problem Natalka nie chce jeśćMi kazdy pisze ze mam sie wyluzowac bo przeze mnie nie je :) Moze jakis skok?