Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
my zaraz na szczepienie...jak zwykle odczuwam lekki niepokój :/ dobrze, że to ostatnia dawka póki co...
Karolek najpierw niech zacznie stabilnie i dlugo siedziec sam
termometr silvercrest do ucha i czoła na podczerwień za 50zł (nie wiem jak dokładność ale osobiście zaryzykuję ;) ) zabezpieczenia- termometr oki, jak widze ze stan podgoraczkowy to dla pewnosci mierze i w pupie normalnym. A zabezpieczenia to szkoda, ze terazbo dopiero zamowilam przez internet:/
MOJE DZIECIE PARĘ RAZY Z MOJĄ NIEWIELKĄ POMOCĄ STANĘŁO NA NÓŻKACH
Aniu a czy nie jest tak, ze nie powinniście mu pomagać, tylko dać spokój, by sam stanął o własnych siłach? Wiem, ze się rehabilitujecie a Nam zawsze powtarzano, ze Misia ma dążyć do wszystkiego sama! Absolutnie nie prowokować, nie ułatwiać, nie pomagać!
Karolek sam usiadl majac rowno 8 i pol miesiaca- Maks mial 8 miesiecy i tydzien :D
madziik1983: "Maks mial miesiac i tydzien :D"jak to? Usiadł sam? No chyba sobie żarty stroisz- kurcze, 8 miesiacy i tydzien mialo byc :P juz zmieniam ha ha ha. Bylby z niego ewenement ha ha ha
.pamiętam jak pisałaś-już jakiś czas temu-że mały obraca się na brzuszek i z powrotem, a mój naleśnik leżał jak kłoda. Twój już "mamuje", a mój wydaje tylko dziwne dźwięki typu-yyyyyyyyKochana u mnie to wszystko jest dzięki tej rehabilitacji bo wcześniej Piotruś też nie robił nic a teraz robi to co napisałam . Skąd jesteś bo jak z Warszawy to mogę dać ci namiary na tą panią Ewę ?