Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
[/url
[/url

moja mama fundnęła nam nową lodówkę, taką jaka mi się marzyła od lat, ale kasy szkoda było bo stara jako tako jeszcze działała
my zaraz na szczepienie...jak zwykle odczuwam lekki niepokój :/ dobrze, że to ostatnia dawka póki co...
Karolek najpierw niech zacznie stabilnie i dlugo siedziec sam
termometr silvercrest do ucha i czoła na podczerwień za 50zł (nie wiem jak dokładność ale osobiście zaryzykuję ;) ) zabezpieczenia- termometr oki, jak widze ze stan podgoraczkowy to dla pewnosci mierze i w pupie normalnym. A zabezpieczenia to szkoda, ze terazbo dopiero zamowilam przez internet:/

Jedyne co, to dobrze wskazuje temperaturę otoczenia 
) no i najważniejsze!!!!
i powoli będę przechodzić na wodę.
I szczerze mówiąc byłam przerażona. Bo ile to brakuje, aby główki nie przekręcił i nawet nie chcę pyśleć co by wtedy było... No i czy to nie za wcześnie, żeby Maks się sam przekręcał? On jest straszny wiercipiętek, ale żeby w 6 tygodniu?

...w sumie na dobę to je konkretnie 5 posiłków,czekam tylko, kiedy przestanie jeść nad ranem,bo chodzę nieprzytomna jak je o 3-4 a o 5 muszę wstać do pracy
) to się podnosi i wstaje. Anula, Twój Piotruś już dawno mojego bije na głowę w rozwoju ruchowym
...pamiętam jak pisałaś-już jakiś czas temu-że mały obraca się na brzuszek i z powrotem, a mój naleśnik leżał jak kłoda
. Twój już "mamuje", a mój wydaje tylko dziwne dźwięki typu-yyyyyyyy
...pozdrawiam i życzę miłego dnia
MOJE DZIECIE PARĘ RAZY Z MOJĄ NIEWIELKĄ POMOCĄ STANĘŁO NA NÓŻKACH
Aniu a czy nie jest tak, ze nie powinniście mu pomagać, tylko dać spokój, by sam stanął o własnych siłach? Wiem, ze się rehabilitujecie a Nam zawsze powtarzano, ze Misia ma dążyć do wszystkiego sama! Absolutnie nie prowokować, nie ułatwiać, nie pomagać!
Karolek sam usiadl majac rowno 8 i pol miesiaca- Maks mial 8 miesiecy i tydzien :D

madziik1983: "Maks mial miesiac i tydzien :D"jak to? Usiadł sam? No chyba sobie żarty stroisz- kurcze, 8 miesiacy i tydzien mialo byc :P juz zmieniam ha ha ha. Bylby z niego ewenement ha ha ha

.pamiętam jak pisałaś-już jakiś czas temu-że mały obraca się na brzuszek i z powrotem, a mój naleśnik leżał jak kłodaKochana u mnie to wszystko jest dzięki tej rehabilitacji bo wcześniej Piotruś też nie robił nic a teraz robi to co napisałam . Skąd jesteś bo jak z Warszawy to mogę dać ci namiary na tą panią Ewę ?. Twój już "mamuje", a mój wydaje tylko dziwne dźwięki typu-yyyyyyyy