Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
mam pytanie - czy ktoras z was spotkala sie z czyms takim zeby dziecko mialo czerwone policzki, drobne czerwone krosteczki na buzi, a na calym ciele nic sie nie pijawilo? bo ja nie wiem czy to alergia czy tez cos innego- Maks jak mial uczulenie to tylko mu na buzi wyskakiwalo. Raczej nie wyszlo mu uczulenie na nic (tez skaza bialkowa). Ale czasem jest tak, ze jak na poczatku ma uczulenie to potem moze mu to przejsc. U mnie tak bylo z marchewka, dalam w 5,6 miesiacu i byly plamy a teraz juz nic nie ma jak ją je.
Chciałabym kupić Kacprowi buciki. Na co zwrócić uwagę? Kostki powinny być usztywnione?
Dziewczyny mam pytanie kupowałyście coś takiego dla chłopców
Kacperek już chodzi? Jeśli nie, to ja bym nie kupowała, bo po co? Dziecko powinno się uczyć chodzić na bosaka albo w skarpetkach z absami. My kupowaliśmy buciki dopiero kilka dni temu, bo Gosia już jakieś tam dystanse przechodzi na nóżkach po dworze i nawet rączki przestały być atrakcyjne. W domu ciągle boso biega. No a na co zwrócić uwagę. Z tego co czytałam to w miarę giętka podeszwa, sztywny zapiętek, myślę, że większość butków takich firm jak bartek, emel, gucio, elefanten spełnia te wymagania. Mnie osobiście bardzo spodobały się emele, bardzo porządnie zrobione, skórka bardzo mięciutka i pewnie na jesień kupimy Gosi z tej firmy. Teraz zdecydowaliśmy się na sandałki z bartka, tekstylne ale z wkładką skórzaną i nóżka się nie poci.
Dziewczyny mam pytanie kupowałyście coś takiego dla chłopców
A ja najchętniej bym sobie chrzciny odpuściła, wolę ochrzcić synka sama, a nie się bawić w jakieś kościoły pierdoły, w które nie wierzę.