Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Dziewczyny czy mogłybyście polecić dobrą książkę o rozwoju dziecka, począwszy od okresu niemowlęcego?
Aniu, ale to jest chyba książka o okresie ciąży a nie rozwoju dziecka/okresie niemowlęctwa...?Aaa tak zgadza się , ja myślałam ,że One Kiss chce taką książkę w której jest opisany każdy miesiąc ciąży.
Kasia jutro kończy 5 mcy, ma 65 cm i waży 5970 gr
. Piersiowe dzieci przybierają inaczej
moja corka ma 2lata i wazy ciut ponad 10kg . Piersiowe dzieci przybierają inaczej
moja tydzień temu ważyła 8430 g... ale przyznaję, że już trochę nie mam siły i ogólnie to zazdroszczę dzieci które tyją po 40 g miesięcznie!! Czy i ja się doczekam takiego okresu? Chociaż nie powiem, zwolniła trochę tempo i na buzi trochę zeszczuplała, chyba zaczyna rosnąć wzdłuż, a nie tylko wszerz... ale szyi nadal nie widać i musimy przy kąpieli zanurzać palce pod gardziel głęboko
moja tydzień temu ważyła 8430 g.
to ja myślałam, że moja starsza córka była mega na 4 m ważyła 7250g, ale to fakt że dzieci zwalniają, Julia ważyła na roczek 10,5kg czyli baaardzo zwolniła, ale ogólnie jest wysoka i okrąglutka, Kinga jest zupełnie innej budowy, jest dużo niższa i szczuplejsza w tym momencie dopiero zaczyna wyrastać z ubranek na 68cm, Julia w tym samym czasie nosiła już 86cm
Zawsze źle , bo za mało, bo za dużo.
Pewnie duza była przy urodzeniu.....
Ale nic nie powiedziała 

Dziewczyny jaka kolejnosć jest wychodzenia zębów, mamy górne i dolne jedynki?
Kasia jutro kończy 5 mcy, ma 65 cm i waży 5970 gr. Urodzeniowa 2960. Macie jakieś doświadczenia w tym zakresie ?

Jest w tkance miekkiej pod skora i w piatek bedzie operacja, wytna mu to i wysla do badania, wiec czeka nas prawie tydzien w szpitalu :/

A to ze znieczuleniem miejscowym będzie czy jak?- znieczulenie ogolne bedzie.