Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
A biopsji przez skórę nie chcieli robić, tylko od rrazu wycinać ?- robili usg i zobaczyli co chcieli. Tam codziennie inny lekarz na obchodze i kazdy uwaza ze wyciac. Pewnie i tak by musieli to z dwojga zlego dobrze, ze go meczyc niechca niepotrzebnie. Maluch ma cienkie zyly, wkluc mu sie nie umieli :(
Ale co najważniejsze wróciło moje mega ruchliwe dziecko
Chce spać bo się pokłada a zaraz chce się bawić. I tak w kółko!
Diiwizje mojego nieśpiącego dziecka o tej porze, a mnie rano wstającą do pracy zdeka przerażają...
Kacper padł z płaczem o 23, obudził się z płaczo-krzykiem o 1:20 zjadł butle i zasnął. I od rana mamy to samo tylko to takie dziwne jest. Płacze/krzyczy, a za chwilę się śmieje i tak na okrągło.
Dziewczyny, a czy u Waszych dzieci zauważyłyście takie ruchome kulki pod skórą na głowie? U nas jest po obu stronach, z tyłu główki, nad karkiem. Nie wiem czy to węzły chłonne?
dziewczyny , moze ktoras tu poratuje - umie ktoras usunać dzwiek/glos z filmiku? mam super filmik z moim maluchem ale sa komentarze mojej mamy i rozmowa telefoniczna w tle i chcialabym to wykasowac ale kompletnie nie wiem jak, probowalam w movie makerze ale nie wychodzi, bardzo bym byla wdzieczna za rade, wiem ze to poza wszelkimi tematami ale nie wiem kogo sie poradzic
Aaaaa....i jeszcze jedno ....czy wasze dzieci też tak szybko się zmieniają że nie nadazacie ?
ale wydaje mi sie, ze zle go zmierzyli i jest dluzszy ;)
Dziewczyny, a czy u Waszych dzieci zauważyłyście takie ruchome kulki pod skórą na głowie? U nas jest po obu stronach, z tyłu główki, nad karkiem. Nie wiem czy to węzły chłonne?
U nas ta kulka pod skórą jest bliżej karku, prawie pośrodku szyi.