Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
tylko za 2-3 tyg ma zniknąć.
Kasiu - no jak go merzylam na psoto to z 86cm mi wychodzilo ;) Wszyscy mowia, ze wyglada na conajmiej roczne dziecko ;) Nikt za bardzo nie wierzy, ze nie skonczyl jeszcze 9 miesiecy ;) wysoki chlopak bedzie. :) to dobrze :)
wazy 8800..-Maks teraz 8300. ja z drugiej strony martwie sie malo je, dzisiaj mial gdzies obiad, wolal flache.
Ciekawe co tam u Madzik, kciuki zacisniete!!! Jak synus?- dziekuje za pytanie, mlody szaleje i podrywa wszystkich. Dalej czekam naanestezjologa. Maly wlasnie drzemie. Siostry codziennie chca go wazyc i jakos im nie idzie, bo mlody nie ma czasu na glupoty he he. Jutro wielki dzien ale jeszcze niewiem o ktorej.
Podobno nie będzie rósł, tylko za 2-3 tyg ma zniknąć
niestety przeważnie budzi się, bo wciśnie coś/ zaryje o szczebelki w łóżeczku i zaraz ryk jest...
Ciążę chyba wykluczasz?
anairda1986 chodzimy na zajęcia, które są od 3 m-ca a nie wiem jak to jest z młodszymi...
Ale jak to @ to i tak pewnie nie mogę sobie owulacji wyliczyć, bo na początku to chyba jest rozregulowane wszystko, czy się mylę?
venus87: Madzik jak sie czuje Kacperek??Venus ale gafa! Nie Kacperek tylko Maksiulek- hi hi, tez ladnie imie. Maks czuje sie dobrze tylko sen poranny sie go nie 3ma ha ha ha