Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Ona smoczka nie chce, mam jakiś Aventu, który dostałam na SR, ale od razu go wypluwa. Zamówiłam Lovi, ale nie wiem czy próbować ją nauczyć smoczka (w końcu mniejsze zło) czy czekać aż jej się to znudzi. Ale co jeśli nie znudzi?
Dziewczyny czy wy wiecie jak to jest z gaworzeniem? Kacper za bardzo nie gaworzy i zastanawiam się czy już nie powinien...?
mojemu syneczkowi się buzia nie zamyka a koleżanki synek znow jest bardziej milczący mimo,iz jest pol roku starszy!
Nie wiem jednak, czy to nie będzie miało wpływu na Emilki przyszłe spanka, kiedy będzie starsza, czy nie będzie miała problemu ze spaniem "sama" - nie na mamie..
Nie wiem jednak, czy to nie będzie miało wpływu na Emilki przyszłe spanka, kiedy będzie starsza, czy nie będzie miała problemu ze spaniem "sama" - nie na mamie.. Dodam jeszcze, że to się zdarza tylko w dzień, w nocy pięknie śpi sama po 4-5 godz i zwykle tylko raz się budzi :)
Dziewczyny - od kiedy z dzieckiem sie oglada rozne ksiazeczki?? Ja juz prubowalam ale maly raczej nie wykazuje zainteresowania chyba ze po to by gryzc ;)