Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.

Ale mam nadzieję, że tą godzinną drogę prześpi i że na lotnisku w wózku też dośpi do tej 8. O 8.15 wylatujemy. A później w Polsce 150km samochodem, tu też mam nadzieję, że większość drogi prześpi. Ale ja sobie nadzieję mogę mieć
A jak chce zrobić 'kosi, kosi' to łapie mnie za ręce, żebym z nią robiła. Bawi się z nami w akuku(chowa się np za krzesłem lub drzwiami, albo nakrywa się kocykiem) i rzuca piłeczkami. Ostatnio eM nauczył ją robić 'głasiu, głasiu', ale na końcu i tak zawsze któreś z nas dostaje po twarzy
A jak fajnie robi cześć :> Jeszcze ostatnio moja mama nauczyła ją pokazywać w książeczce gdzie jest krowa i koń. No i już od jakiegoś czasu pije sama z niekapka. Cały czas ten kubeczek leży gdzieś na podłodze i jak chce jej się pić, to sobie go bierze i pije. I ostatnio, jak kupiłam jej mus owocowy w takiej saszetce z ustnikiem, taką krótką rurką, to sama sobie to trzymała i wysysała owocki. Do taty podobna, a zdolniacha po mamusi

Tylko ni cholery nie daje się przewinąć. Nawet w dwie osoby jest ciężko, bo od razu przekręca się na czworaki i ucieka..- jakbym o moim czytala :P ostatnio zmieniam pieluche jak przy meblu stoi i oglada reklamy :D

jednak szczepienia nie byla , niunia miała infekcję w nosku jakiś tydzień temu dostała vit.C i calcium + inhalacje ale jeszcze jej 'świszczy' w gardełku bo biedna nie potrafi dobrze odkaszlnąć i jej zalega
dostała flegamine i bactrim .. Za tydzień do kontroli ... Ale została zważona - całe 6kg szczęścia
i długa na 64 ,także kawał kobitki
A mąż tyra teraz na mieszkaniu i kładzie elektrykę w łazince. Ale może w weekend nadrobimy:D
;
;
;
;
I to tak śmiesznie: odchodzi, stęka, zaraz przychodzi i się cieszy
Skubany! Szkoda tylko, że nie idzie do łazienki tylko do swojego pokoju najczęściej
w ogóle jest przesłodka i wiecznie uśmiechnięta
, nie długo dostaniemy zdjęcia z sesji to wkleje bo dawno Kini nie pokazywałam

Ma wyżej pod główką i to troche pomaga bo pierwsze dwie noce pobódka była co godzine