Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Próbuje się dodzwonić do neurologa ale bezskutecznie jak na razie...
--
Ja nie unikałam mleka krowiego karmiąc piersią, ba nawet smialo powiem,ze moja dieta skladala się glownie z mleka,twarogow,serow itp.
Mi lekarz polecił ograniczenie mleka z uwagi na duże gazy, skazy ani nietolerancji nie stwierdził.
Dii,tez bym to skonsultowala.
Aaaa Kacper samodzielnie (bez podpory) STOI i to potrafi długo stać
To samo pomyślałam. U nas jest spanie o 20 a jak się coś przesunie na później, to od razu trudniejsze usypianie- a pobudka i tak o tej samej godzinie. Usypiania o 24 to sobie nie wyobrażam
Dii mam nadzieję że to nic groźnego bo oczywiście wujek Google pierwsze co znalazł to rak.
próbowałaś Dii położyć Kacperka wcześniej?
spróbuj wykąpać Kacperka wcześniej.
Martwią mnie tylko te moje "guzki". W poniedziałek się zarejestruję do ginekologa.
Wiem, że to paradoks ale próbowałaś Dii położyć Kacperka wcześniej?
ja tez bym wczesniej kladla.
spróbuj wykąpać Kacperka wcześniej.
To samo pomyślałam.
Dii spróbuj Go położyć dziś wcześniej? a może właśnie tutaj jest rozwiązanie bezsenności Kacperka??
drzemke, od 11:15 do 14:30
. juz mu sie odwidzialo spanie na spacerach- no Maks tez juz rzadko usypia w wozku, musi byc bardzo wymeczony
Oj, baaardzo :) to jak zobaczy ktoa to wola mial, psa to hau i zaciesza :P w ogole moje dziecie coraz wiecej mowic po ludzku zaczyna hihi- my mamy w domu kota i jego widok jest lekarstwem na kazde zlo he he. Uwielbia go, raczkuje za nim z predkoscia swiatla a jak go mam na rekach to ledwo go moge utrzymac, tak sie cieszy :)