Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
No i ku mojemu zdziwieniu Kacper spał od 21 do...? 9:30!!!!!!!!!!12,5 godziny!!! Jeszcze to do mnie nie dochodzi!ale zazdroszcze... jak Maks spi do7:30 to jestem "wyspana" ha ha.
madziik a Ty karmisz? (bo mi to umknęło)- od 1 sierpnia nie. Jakbym karmila bym nawet nie pomyslala o toascie
z tego powodu na pewno nie nazwałabym Cię wyrodną matką--- dzieki :D
praktycznie brak pokarmu
No i ku mojemu zdziwieniu Kacper spał od 21 do...? 9:30!!!!!!!!!!
12,5 godziny!!! Jeszcze to do mnie nie dochodzi!
Kochana a jak wczorajsze zasypianie? Tak samo?
Nasivinem nie pryska się raczej "ciągle" - chyba, że coś innego miałaś na myśli. Spójrz na ulotkę:-)
Tak samo się ,,ciagle,, nie odciąga. Max to 3-4 razy, przed snem nocnym i przed posiłkami,jesli jest problem z jedzeniem. Zbyt czeste odciąganie zwieksza wydzielanie kataru,gdyz jest podrażniana mechanicznie sluzowka.
Kasia u nas noce nie są najgorsze chodź budzi się kilka razy za to momenty aż zasnie są ciężkie. Dziś usypialam ją a po policzku ciekły mi łzy, pierwszy raz tak dostaje w kość. A to tylko katar co będzie z jakaś chorobą....
ponieważ zawiera dużo żeńskich hormonów
Ale podobno do 2 max. 4 rż ta skaza mija. No, ale to jednak kawał czasu...- Maksy chyba tak maja. Tez mam nadzieje ze malemu to minie, bo mi go zal, ze nie moze serka zadnego zjesc (czy to zoltego czy bialego).
A drugie ze jak nie bede dziecka do chodzika dawac, ale brac pod pachy i z nim chodzic po mieszkaniu to sie chodzic nie nauczy...
A myślicie, że kozie mleko będę mogła spróbować?- tylko ja bym poczekala azzejda u malego wszystkie objawy uczulenie by wiedziec czy na pewno i to mu nie szkodzi :)