Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Leszek ostatnimi dniami zasypia po kąpieli i śpi godzinę i nagle budzi się z płaczem płacze z zamkniętymi oczami, ja Go przytulam kładę i znów śpi czy Wasze skarby też tak mają lub miały??
Leszek ostatnimi dniami zasypia po kąpieli i śpi godzinę i nagle budzi się z płaczem płacze z zamkniętymi oczami, ja Go przytulam kładę i znów śpi czy Wasze skarby też tak mają lub miały??- Maks tak ma do teraz i nie jest to za fajne bo nawet nie moge do wanny isc polezec bo strach, ze sie obudzi. A budzi sie bo: wypadl mu smoczek, chce mu sie pic, juz jest glodny, bo go przykrylam a on niechce, powodow milion :P
Może śni mu się coś nieprzyjemnego- od urodzenia?? nie ogladam z nim horrorow :P
ziewczyny pragne pocieszenia, moje dziecko w dzien spi 2 -3 razy po 30min! myslalam ze sie to zmieni z wiekie ale na razie nic, to jest straszne, z zegarkiem w reku 30min, czy u ktorejs z was dziecko tez spalo tak krotko a z wiekiem sie to wydluzylo? cos okropnego, nawet 2 sniadania nie zdaze zjesc, nie mowiac o czymkolwiek innym--- u mnie byly drzemki 15-20 minut :P. Od urodzenia doslownie, 15 minut drzemki, ze 2,5 h zabawy, pozniej jedzonko i znow 15 minut drzemki i tak caly dzien. Dopiero jakos od 8 miesiaca czy nawet pozniej Maks spi dluzej godzinke, a nawet 2, w porywach do 2,5. Wiec badz cierpliwa, unormuje mu sie na pewno. Ja tez sie martwilam :)
Dziewczyny jak to jest z tym napletkiem? Odciągacie czy nie?