Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Jak ty tego dokonałaś?
Jak obrócić filmik?- a jaki ma windows?? Ja windows 7 i mam program od windowsa Windows Movie Maker i w tym otwierasz filmik i masz opcje u gory w programie do odwracania.
Ale tak było lepiej widać niż w szerokości- no jak sobie lapka odwrocilam to rzeczywiscie lepiej
A powiedz Bari on tak ze wszystkim był taki szybki? W sensie z obracaniem na brzuszek, z siadaniem etc?
Ja Lesiowi odciągam napletek, już prawie puściło. Lekarka powiedziałam mi, że się tego JUŻ nie robi a jak się zapytałam dlaczego? to nie potrafiła mi odpowiedzieć. Wcześniej się tak robiło i nawet było to wskazane a teraz wymyślają!
moim zdaniem wracają do normalności, i należałoby się z tego cieszyć ... Wcześniej się tak robiło i nawet było to wskazane a teraz wymyślają!
"(...)problemem związanym z napletkiem dziecka jest tzw. załupek. Jest to stan wywołany przez przedwczesne próby odciągnięcia napletka. Po pęknięciu delikatnej skóry napletka (co jest bardzo bolesne dla dziecka) powstałe rany zasklepiają się, tworząc blizny. Tego rodzaju problemy mogą doprowadzić do sytuacji odwrotnej do stulejki: niemożliwości naciągnięcia napletka z powrotem na żołądź. W zależności od tego, jak mocno napletek jest zaciśnięty na żołędzi, może nie powodować żadnych dolegliwości bólowych lub wręcz przeciwnie – a nawet doprowadzić do martwicy.(...). Moja koleżanka niedawno chodziła z 2-latkiem na zabiegi chirurgiczne, które były konieczne-jak jej powiedziano- właśnie z powodu zbyt wczesnego ściągania
Dzasti szczepilas ostatnio? u nas takie zmiany po szczepieniu się zaczely