Aby dyskutować we wszystkich kategoriach, wymagana jest rejestracja.
Vanilla 1.1.4 jest produktem Lussumo. Więcej informacji: Dokumentacja, Forum.
Mam pytanie do mam dzieci ze skazą białkową - czym to się objawiało?- na twarzy mlody wlasnie mial lekko kaszke, potem skora sie luszczyla i doszlo u mnie az do wielkim czerwonych tak jakby odparzen zanim doszlismy co go uczula (bebilon pepti). Na rekach, nogach(glownie na zgieciach) mial mniejsza kaszke taka chropowata. Nas ominela klatka i plecy.
czy skaza może wyjść dopiero jak dziecko ma ponad 3 miesiące?- u nas mega objawilo sie jak skonczyl 3 miesiace, wczesniej byla glownie sychosc na czole. Nie jadlam niczego z mleka, ale sklamie jezeli powiem, ze sie na ciastko nie skusilam Teraz widze, ze nawet zwykla margaryna do kanapek nie moge mu posmarowac bo ma lekka kaszke na policzkach.
Wiecie może co może być przyczyną czkawki?
Mam pytanie do mam dzieci ze skazą białkową - czym to się objawiało?
Bilia - u nas czkawka jest bardzo często jak za dużo zje. A pomaga z reguły jak się zmieni oddech -tzn. zapłacze. Może spróbuj Karolka rozśmieszyć, to będzie inaczej oddychał.
U Lesia zauważyłam czkawkę przy zmianie temperatury ciała, np. przy rozbieraniu lub jak jadł i nałykał się powietrza.
spokojnie to był jednorazowy moment bo już następnej nocy było już normalnie
Dziewczyny - mam pilne pytanie. Jutro mam wizytę u dentysty. Czy mogą mi borować ze znieczuleniem, jak akrmię piersią? Czy może jest jakieś inne znieczulenie, które nie przenika do mleka?
Wiecie może co może być przyczyną czkawki?
Aha Dzasti,jak masc macie do smarowania?
Dżasti - nie jesz niczego co zawiera mleko krowie? Czy jeszcze z czymś się ograniczyłaś? I czy skaza może wyjść dopiero jak dziecko ma ponad 3 miesiące?
sluzowate kupki
mała totalnie nam się rozłożyła,giluny po pas, oczy łzawią, gorączka, słychać coś u niej w płucach albo oskrzelach
Ana, ja zdjęłam niedawno ale tylko dlatego że nie jeździł długo. Osobiście zdjęłabym jeśli zauważyłabym, że mu ciasno-niby noworodek do miesiąca ale wiadomo, że to nie adekwatne bo jeden noworodek ma 2,5kg a inny już 4 :/
Mamusie mam pytanie...kiedy wyjęłyście wkładkę dla noworodka z fotelika?
Czy to znaczy, że jest bakteria i trzeba do lekarza?
Mamusie mam pytanie...kiedy wyjęłyście wkładkę dla noworodka z fotelika?
Ja wyjęłam jakieś 3 tyg temu, ważyła wtedy ponad 5kg. Przede wszystkim też miałam wrażenie, że jej ciasno i siedzi skulona. Po wyjęciu od razu lepiej.
Później mieliśmy wizytę położnej, która zobaczyła na główce Łucji krostki i suchą skórę (ja myślałam, że ciemieniucha się zaczyna) i też powiedziała, że skaza białkowa,- no u nas wlasnie na tej samej podstawie zdiagnozowano skaze... A nabial odstaw na razie bo gdzies czytalam, ze dzieci takze od tego moga miec problemu brzuszkowe..